Sportski kutak > Sve vezano za utrke

ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema

<< < (159/232) > >>

te-te-ac:
gami jedno mjesto u puntu taman bilo za mene onakog kršnog..  :icon_biggrin:

KFovci su te malo sjebali.. ostali na domacem terenu lokat  :toothy9:

zao mi je sto nisam nakraju dosao.. a imao sam u planu i sve..  :'(

valjda bude jos prilika..  :hello:

steeef:
gumy baš si se isprebiro slika :P

DevMichele:
svaka cast svim vozacima posebice luxu i takacu...sve u svemu imao sam 3. vrijeme od svih nasih vozaca ,ali nisam uspio odvozit utrkU bez pada tako da sam zavrsio na 6 mjestu (pokupio 2 pehara u scooter relly-u)
jedva cekam da ovo ponovimo bilo je odlicno ...BRAVO ORGANIZATORI

Bruno1990:
Znaci, nemam rijeci ova tri dana sta smo bili tamo bilo je neopisivo , ekipa za 10 , od organizatora ( Eladio, Efz, Robi, i jos decki s foruma ispricavam se kog sam zaboravil ) svaka cast za ovo sto ste vi napravili to tesko da moze netko drugi , cestitke svim natjecateljima , pogotovo mom timu ( VALVOLINE ) , napili se jesmo, najeli se jesmo , osvojili kaj se dalo jesmo hahaha, zajebavali se jesmo, neznam sta drugo da kazem osim prejebeno je bilo ....
Najvece cestitke MARKU jer da njega nije billo nebi bilo fore sa BELICE hahahaha , ako netko nezna MARKA neka pita slobodno ;) ...

I da evo jedne pobjednicke slike ...
( dottore, doritos, gostrider, dugi, ja , delux i zich )

http://imageshack.us/photo/my-images/94/baelica.jpg/

mmario73:
Svaka časti organizatorima na odličnom skupu i sve čestitke učesnicima na odličnoj vožnji, meni je žao što nisam mogao doći, jednostavno nismo se skupili da bar na 2-3 dela podelimo troškove goriva i prikolice...

@Gummy pokidao si, svaka ti dala  :icon_thumright:

još jednom čestitke svima, slike su odlične ima li neki video ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju