Sportski kutak > Sve vezano za utrke
ScooterHappening 25-26.06.2011. Belica - chat tema
Drnda:
trenutno mi je cilj turpiju sloziti do 10.6 do motorijade da odmjerim koju cbrku, a ako sve bude ok, pokusati cu se snaci za nekako doci do belice s skutom... valjda ce ici netko s necim vecim na hepning
efz:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Lipanj, 2011, 10:01:24 ---trenutno mi je cilj turpiju sloziti do 10.6 do motorijade da odmjerim koju cbrku, a ako sve bude ok, pokusati cu se snaci za nekako doci do belice s skutom... valjda ce ici netko s necim vecim na hepning
--- Kraj citata ---
Drnda da si stigo pod OBAVEZNO :icon_thumright:
I neke mandarine dofuraj makar iz zamrzivaca :redface:
Drnda:
--- Citat: efz - 01 Lipanj, 2011, 10:03:49 ---Drnda da si stigo pod OBAVEZNO :icon_thumright:
I neke mandarine dofuraj makar iz zamrzivaca :redface:
--- Kraj citata ---
mozda tada bude pipuna, tj dinja po vasem jeziku :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ako kojim cudom se sve poklopi, ja dolazim, samo je sranje sta nemam opreme nista za ganjati se malo.. ipak treba i opasti barem jednom u zivotu :laughing7:
efz:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Lipanj, 2011, 10:07:11 ---mozda tada bude pipuna, tj dinja po vasem jeziku :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ako kojim cudom se sve poklopi, ja dolazim, samo je sranje sta nemam opreme nista za ganjati se malo.. ipak treba i opasti barem jednom u zivotu :laughing7:
--- Kraj citata ---
Dinja moze onako ledena, a opreemu cemo nac neku, posudit od nekog za krug/dva ;D
Pupo:
--- Citat: jprekrit - 24 Svibanj, 2011, 23:37:26 ---ali pupo, osim toga ako neaš kak ići, ja ču te pobrati. samo imaj čeladu i torbu punu alkohola i nadam se da ćemo stići do belice. :P
--- Kraj citata ---
Nisam ovo ni vidio prije, dogovorit ćemo se ak nerješim nešto prije, sam moraš onda sredit runera do 25og, kad si ju sabio :toothy3:
--- Citat: Drnda-1 - 01 Lipanj, 2011, 10:07:11 ---mozda tada bude pipuna, tj dinja po vasem jeziku :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
dinje nasjeckane u dinju i zaliveno rumom :drunken_smilie: :drunken_smilie: A i što se brineš za opremu, uzmi jednu misiraču i izdubimo je i evo ti kaciga :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju