Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Baotian stunt by:gumi
MALES SR180r:
--- Citat: gumi46 - 09 Veljača, 2011, 22:58:43 ---hah nemogu da mi noge nestoje nema on snage...moram mal ga dotjerat da mogu da noge stavim na motor i jos trikova...stace mi kaciga hh :D tnx svima na potpori!! to je tek pocetak! bit ce i par videa sa apriliom sr150 stunt na to je moze bez nogu
:glasses9:
--- Kraj citata ---
da si vido mene na bautijanu,iznenadio bi se.....sa bautijanom se može dosta dobro vozit po zadnjem..... :glasses9:
gumi46:
--- Citat: MALES SR180r - 09 Veljača, 2011, 23:28:36 ---da si vido mene na bautijanu,iznenadio bi se.....sa bautijanom se može dosta dobro vozit po zadnjem..... :glasses9:
--- Kraj citata ---
svaka čast! moram ga mal dotjerat da ga mogu drzat na gasu... ;)
luna500rr:
Baotian lagano ide na zadnji ali nije preporucljivo vozit zbog polozaja uljne pumpe...
gumi svaka cast, uci pomalo i naucit ces :hello:
MALES SR180r:
--- Citat: gumi46 - 09 Veljača, 2011, 23:34:52 ---svaka čast! moram ga mal dotjerat da ga mogu drzat na gasu... ;)
--- Kraj citata ---
samo se pomakneš skroz iza na suvozaćevo mjesto,noge staviš isto dole na mjesto di ih drži suvozač,malo ga "pocukneš" i samo ga držiš na vagi i ide ko "u kuminu".... ;D
gumi46:
--- Citat: luna500rr - 10 Veljača, 2011, 07:01:22 ---Baotian lagano ide na zadnji ali nije preporucljivo vozit zbog polozaja uljne pumpe...
gumi svaka cast, uci pomalo i naucit ces :hello:
--- Kraj citata ---
tnx :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju