Općenito > Slike i filmovi o skuterima

jedan od ljepsih dragstera :D

<< < (5/5)

steeef:

--- Citat: Jump33r - 06 Ožujak, 2011, 19:57:51 ---Skidaj masinu,a ovo drugo baci u staro zeljezo..  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

sedi na pežo i zateraj ga pun gas 60 po rivi pa na mol i u more ;)

dragster je jeben skuter,pojam je bil dok je izašel,a pojam i pojava je i dan danas dok ga se vidi..kultni skuter kojeg nikad nebude pregazilo vrijeme ko i jednu areu51..za razliku od roksa i sličnih..
ovaj sa slike nie nekaj meni zbog boje..al sami skuter po obliku i pojedinim rješenjima je prejeben i predobro izgleda...naked skuter.

Jump33r:

--- Citat: stefek - 07 Ožujak, 2011, 16:45:35 ---sedi na pežo i zateraj ga pun gas 60 po rivi pa na mol i u more ;)

--- Kraj citata ---

Skroz nepotrebno,vec san ga zabusija u zid..  :toothy12: :toothy12:

Samo kazen, meni je ruzan skuter a u konstrukciju i kako je sve izvedeno necu ulazit.
Jedino sta mi se na njemu svida je masina..  :dontknow:

mali_becar:

--- Citat: luna500rr - 06 Ožujak, 2011, 12:40:58 ---Dragster je definitivno medju najljepsim skuterima, ima neka unikatna rjesenja i radi se samo s najboljim masinama :headbang:
Na slikama se cini malo ruzan, al kad ga uzivo vidis, ima najbolje rjesen rep od svih skutera, djeluje bas mocno :headbang:

--- Kraj citata ---
dobro sad, nemozes rec da je bas naljepsi,. motor je pila, al ima i puno ljepse dizajniranih

steeef:

--- Citat: Jump33r - 07 Ožujak, 2011, 16:50:37 ---Skroz nepotrebno,vec san ga zabusija u zid..  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

vidiš,to ti je još bolja ideja od ove moja da ga nateraš u more  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju