Općenito > Generalno o skuterima
Novi baotian *.*
Go-Go RUNNER:
Kod speed jet nisu sredili tako da sumnjam da su i kod baotiana
opijum:
--- Citat: robert - 09 Veljača, 2011, 20:34:09 ---mašine u biti nisu loše ali meni je s oproštenjem dopizdila kvaliteta plastika.
ko da su čaše od jogurta koristili za te plastike
--- Kraj citata ---
Pa koliko para toliko muzike morali su negdje srezat troškove. A vidiš koliko su šparni kad jedu sa čačkalicama a kasnje ih iskoriste za čačkat zube pa za očistit ispod noktiju. Tak i ovo svaki radnik je obavezan svakodnevno donirati čašu od jogurt za dobrobit poduzeća i države.
Skuter mi stvarno super izgleda pogotovo jer je cijena više nego odlična ali hebemu pa zar svaki K moraju kopirat šta ne dovedu nekog ko če im to dizajnirat na originalan način pa da onda svi zinu kad vide kineza a ne ovak sakrivat se iza talijana to ni je tak jadno. Ali eto opet samo moje mišljenje ali skut je :icon_thumright:
robert:
sumnjam da su sredili.
luna vision 1 je imala šugav zadnji amortizer i loš auspuh
luna vision 2 je dobila nešt malo bolji amortizer i drugačiji auspuh te mrvicu bolju prednju kočnicu. POSKUPILA
luna speed jet 7900 kuna na beta moto stranici
i ti sad dolazišš sa identičnim skuterom kao što je speed jet za 6000 kuna.
nema isusove šanse da su bilo šta poboljšali.
vidim d je auspuh na toj batini isti kao na speed jetu i na luni 2 a on je malo teža banana.
--- Citat: opijum - 09 Veljača, 2011, 20:47:11 ---Pa koliko para toliko muzike morali su negdje srezat troškove. A vidiš koliko su šparni kad jedu sa čačkalicama a kasnje ih iskoriste za čačkat zube pa za očistit ispod noktiju. Tak i ovo svaki radnik je obavezan svakodnevno donirati čašu od jogurt za dobrobit poduzeća i države.
Skuter mi stvarno super izgleda pogotovo jer je cijena više nego odlična ali hebemu pa zar svaki K moraju kopirat šta ne dovedu nekog ko če im to dizajnirat na originalan način pa da onda svi zinu kad vide kineza a ne ovak sakrivat se iza talijana to ni je tak jadno. Ali eto opet samo moje mišljenje ali skut je :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
naravno, koliko para toliko muzike. i ja vozim lunu i zadovoljan sam dobivenim. ali eto razočarala me kvaliteta plastika.
robert:
--- Citat: opijum - 09 Veljača, 2011, 20:47:11 ---Pa koliko para toliko muzike morali su negdje srezat troškove. A vidiš koliko su šparni kad jedu sa čačkalicama a kasnje ih iskoriste za čačkat zube pa za očistit ispod noktiju. Tak i ovo svaki radnik je obavezan svakodnevno donirati čašu od jogurt za dobrobit poduzeća i države.
--- Kraj citata ---
onda nebi koštao 6000 nego 10000 i više
Aprilia00:
UZAS! krama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju