Općenito > Propisi
A kategorija!
zL!Ko:
--- Citat: neven92 - 10 Veljača, 2011, 08:02:25 ---nemozes,sad po novom trebas dvije godine imat a1 ,pa onda tek a2 i kad jos dvije godine imas a2 onda mozes a kategoriju,ili kad navrsis 24 god...
--- Kraj citata ---
od kad je taj novi. znam da tek kad se uvela a2 kategorija si mogo sa 18 polagat a2. Jer ovo da moras prvo a1 pa a2 mi ne drzi vodu.
neven92:
budem potrazil,negdje doma imam casopis motopuls u kojem je napisano sve u vezi toga kad je stigla ta a2 kategorija,ak se dobro sjecam,treba imat prvo a1...potrazim pa javim
EDIT : da imas pravo,za a2 je jedini uvjet 18 god ,netrebas prije imati a1,malo sam se smotal :toothy11:
ivanm:
po meni je to ok, ne radi novaca, nego radi sigurnosti koji vozači stječu s godinama vožnje nekog motora manje snage..
neven92:
al kad gledas ove sta divljaju motociklima i nis ne gledaju na druge u prometu,taj ce poginut sa motociklom od 250 kubika isto kao i sa onim od 1000...po meni taj zakon je samo da si nasa drzava koju kunu vise spravi u đep...to nema bas nigdje nego samo kod nas....
ivanm:
ali drugdje ima i zakon i policija koja stvarno radi svoj posao... probaj se kroz centar nekog europskog grada provozat 200 na sat sumnjam da bi i probao..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju