Općenito > Propisi

A kategorija!

<< < (7/9) > >>

danc00:

--- Citat: edo haker - 18 Veljača, 2011, 02:02:32 ---jel moze neko sigurno rec ako imam B kat , a cekam 24.-tu da napunim jel mogu odmah na A kat???

znaci bez da sam imao a1 ili a2 ...

--- Kraj citata ---

Ti si pijan ili  :dontknow: Pa daj pogledaj samo 5-6 posta iznad! :BangHead: :jaojoj:

edo haker:
ma sve pet al me zbunilo malo sljedece :

nemozes,sad po novom trebas dvije godine imat a1 ,pa onda tek a2 i kad jos dvije godine imas a2 onda mozes a kategoriju,ili kad navrsis 24 god...

ovo ili kad navrsis.. znaci nema uvijeta...

to mi malo glupavo ako imas 24 mozes vozit sto zelis :-D iako neas iskustva
pomislio sam da moras imat iskustva 2 godine s nizom kategorijom npr. a2

nadam se da razumijes..

Edit: nas je zakon za ku**c tak da nemres , ispada, logicki razmisljat :-D

vanjossi:
ma sta nemreš? o čemu ti sa 24 godine možeš  polažeš za A bez obzira dal imao prije A1,A2!

edo haker:
nemozes,sad po novom trebas dvije godine imat a1 ,pa onda tek a2 i kad jos dvije godine imas a2 onda mozes a kategoriju,ili kad navrsis 24 god...

ovo je c\ p sa foruma :-D nisam ja to napisao , stranica prije je napisana, zato sam se zbunio :-D
u planu je A kat al me zanimalo jer treba iskustvo iako bi imao 24..eto toliko hvala!

vanjossi:
pa to sam ja napisao i tako je ovo ili znaci nije bitno koje kategorije imas prije imas 24 god i mozes za A

zakon je debilana, ako imas 16 god trebas ici polagat za A1 i onda sa 18 za A2 da bi sa 20 mogao ici za A, ako ne napravis ovako moras cekat 24. navršenu godinu za A

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju