Općenito > Propisi

A kategorija!

<< < (3/9) > >>

neven92:
ja nebi ni kod nas a kamoli u nekom europskom gradu  ;D  a to se slazem da policija je jako kriva kod toga svega...

ivanm:
zaustavlja nas jer nemaš blokadu ili undertail a ovi ubojice voze kažem 200 na sat, neki dan prošo tip tu po kvartu..

neven92:
ja zivim kraj ceste koja ima ogranicenje 40 km/h ,a poprilicno je ravna,i redovito se voze 100+ ,kako sa autima tak i sa motorima..najrađe bi jedan dan malo takvih bisera snimio sa mobitelom pa pokazao policiji kad mene zaustave i pitaju za blokadu,stim da na toj cesti nema plocnika,a redovito mala djeca pjeske hodaju u skolu...

3alfa3:

--- Citat: neven92 - 10 Veljača, 2011, 08:45:17 ---ja zivim kraj ceste koja ima ogranicenje 40 km/h ,a poprilicno je ravna,i redovito se voze 100+ ,kako sa autima tak i sa motorima..najrađe bi jedan dan malo takvih bisera snimio sa mobitelom pa pokazao policiji kad mene zaustave i pitaju za blokadu,stim da na toj cesti nema plocnika,a redovito mala djeca pjeske hodaju u skolu...

--- Kraj citata ---

Kakve veze ima sto drugi voze prebrzo sa time sto si ti u prekrsaju?

neven92:
pa da,istina,nema veze...al njega nece ni pogledat,a kad skuter vidi nasred ceste bude te zaustavil iako nisi nis napravil i sve ti je ispravno,i opet bude trazil dok ne nađe neku gresku...to mene jebe to njihovo kaj nas napadaju cim nas ugledaju,a ovakvog ni pogledat nece...to sam stim htel reci...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju