Tehnički kutak > Tuning skutera
svjecica za 50 cc 4T
stardust:
dakle u manualu za mog krmka pishe da ide svjecica CHAMPION-P-RZ9HC
e sad posto sam kupio novu jacu bubinu zanima me dal postoji kakva jaca svjecica za mog krmka?
citam tamo po ebay-u nekakve iridiumske al niti jedna nije te oznake..
pitanje je dal ja mogu koristiti svjecice neke druge specifikacije ili mora bit bash ta :icon_scratch:
jel zna neko dal se iste svjecice koriste i na baotianima i ostalim 4T 50 cc kinezima?
na netu sam nasao zamjensku svjecicu ali za kymco agility 50 2007! zove se NGK CR7HSA
dal neko zna dal ce ta ista pasat i u moj agility 2006?
kolko uopce kostaju svjecice?
jel mi se isplati kupit 10 NGK svjecica za 150 cuna?
gun_rider:
I mene zanima...prominia bi svićicu a neznan šta da uzmen :icon_scratch: Baotijan, serijala...koja, koja toplinska vrijednost... :icon_scratch:
charnel:
--- Citat: gun_rider - 08 Prosinac, 2007, 15:16:21 ---I mene zanima...prominia bi svićicu a neznan šta da uzmen :icon_scratch: Baotijan, serijala...koja, koja toplinska vrijednost... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa stavi istu koju si ima do sada, lol
Crazy Kuree:
moreš koristit druge svjećice sa drugim nazivim al moraš tu svoju serisku skinit i odnijet tam gdje se ngk prodaje i da ti da istu taku jer nisu u nijedne iste oznake koliko ja znam
gun_rider:
--- Citat: charnel - 08 Prosinac, 2007, 16:17:54 ---
--- Citat: gun_rider - 08 Prosinac, 2007, 15:16:21 ---I mene zanima...prominia bi svićicu a neznan šta da uzmen :icon_scratch: Baotijan, serijala...koja, koja toplinska vrijednost... :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
pa stavi istu koju si ima do sada, lol
--- Kraj citata ---
neka za koju nikad nisan čua mi je sad...uzea bi neku championovu, boschovu, ngk svićicu samo neznan koju ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju