Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner problem
Lav:
Daklem da vidimo , frend ima runnera 180 , motor zvecka jedino kad ga nagnes bilo u ljevu il desnu stranu , nesto mu zvecka iz dekla , on se slabo u to kuzi , i kaze tako se vec duze vrijeme vozi sto to moze zveckat ko zna , il je neko imo slican problem i ujutro kad ga upali zna zazveckat i prestat al cim ga malo nagne zvecka i to dosta iz dekla.
I na mnom runneru se to pocelo dogadat pred kraj i tak sam na Grobnik iso s njim , i ja bi to rastavio da vidim kaj moze bit al kak sam ga mjenjo tak nisam sad se to frendu dogada. :icon_thumright:
Hvala na odgovorima.
igor.sb:
kalota varija zvecka zbog potrosenih klizaca ili zubcanik anlasera
i ne kuzim ovo kad je nagnit na bilo koju stranu onda radi, a sta kad stoji ravno onda motor ne moze radit??
Lav:
--- Citat: igor.sb - 07 Prosinac, 2007, 18:01:14 ---kalota varija zvecka zbog potrosenih klizaca ili zubcanik anlasera
i ne kuzim ovo kad je nagnit na bilo koju stranu onda radi, a sta kad stoji ravno onda motor ne moze radit??
--- Kraj citata ---
Ma lol greška u pisanju uglavnom najvise zvecka kad je motor nagnut u bilo koju od strana i ujutro kad ga upali zvecka i prestane. :icon_thumright:
I mislio9 sam da je nekej od toga hvala.
igor.sb:
--- Citat: Lav - 07 Prosinac, 2007, 18:07:10 ---
--- Citat: igor.sb - 07 Prosinac, 2007, 18:01:14 ---kalota varija zvecka zbog potrosenih klizaca ili zubcanik anlasera
--- Kraj citata ---
Ma lol greška u pisanju uglavnom najvise zvecka kad je motor nagnut u bilo koju od strana i ujutro kad ga upali zvecka i prestane. :icon_thumright:
I mislio9 sam da je nekej od toga hvala.
--- Kraj citata ---
lol
ma zubcanik 99%
nek ga skine koji ce mu, nek pali na kurblu i dobro :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
mozda mu se raspao ventilator variomata ako je plastican..nista dok ne otvoris
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju