Tehnički kutak > Tuning skutera

usisne lamelice?

<< < (2/3) > >>

Crazy Kuree:
ako su malo otišle neće baš tako bit al skuter ne radi normalno... ne smije se nikako vidit svjetlost tj nesmje prodirat, a često prodire ako se krivo postave iako su iste... glupo al et

igor.sb:

--- Citat: Crazy Kuree - 07 Prosinac, 2007, 17:58:42 ---ako su malo otišle neće baš tako bit al skuter ne radi normalno... ne smije se nikako vidit svjetlost tj nesmje prodirat, a često prodire ako se krivo postave iako su iste... glupo al et

--- Kraj citata ---

stvar je u tome sto ja imam polovni polinijev usis, i kad sam gledao lamele...al bilo je prije pola god tako da se ni ne mogu sjetiti

i cini mi se da da su se vidjele male rupice na lamelama, a mozda i nisu...ni sam vise ne znam

btw..skuter radi normalno, nema nikakvih problema, letiiiiiiiiiii

ivanm:
nesmiju bit oštećene, a ako malo zijevaju, nema veze (makar je bolje da ne zijevaju), meni su zijevale malo ali je skuter palio i išo ok..
bitno je da kad se stisnu, dihtaju, njih kompresija zatvori..
meni malossi lamele na serijskom usisu nikad nisu bile 100% zatvorene..
jedna je zijevala malo, druga skoro ništa..
serijske nikad..
skuter je uvijek palio iz prve i išo normalno..

Crazy Kuree:
e to šta ti jedna uvik zjevala tak i u mene uvik bude i ja zamjenim strane znači tu koja ne zjeva stavim na ovu gdje zjevala i obrišem prije toga sve fino i pazim kako stavljam i onda obe budu full zatvorene

ivanm:
neznam jel usis deformiran il šta kako god okrenem uvijek se isto izvinu lamele..
trebalo bi pobrusiti usis, to i tak mislim napravit ak ne nabavim drugi usis (veći) maknut pregrade i napravit jedinstvenu lamelu umjesto ove pežoove trostruke..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju