Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Karting staza Rijeka (Preluk)
SRAD:
O kojoj stazi se radi, dajte malo više informacija, pozicija...
eladio:
poznata preluka, pretpostavljam na stazi gdje se vikendom odrzava sajam auta ?! uglavnom vrlo dobra lokacija , odmah uz more , u sklopu je i kamp, vrlo blizu je moje volosko..
ako se ista ikad bude dole odrzavalo maximalno podrzavam :icon_thumright:
PS
cisto da javim ovdje ekipi, u pregovorima smo i mi iz MSa oko jedne staze, radi se o nekoj vrsti scooterhappeninga koji nam je velika zelja za ovo ljeto, nesto cemo svakako organizirati , ali otom potom :toothy3:
DevMichele:
--- Citat: eladio - 09 Veljača, 2011, 21:36:03 ---poznata preluka, pretpostavljam na stazi gdje se vikendom odrzava sajam auta ?! uglavnom vrlo dobra lokacija , odmah uz more , u sklopu je i kamp, vrlo blizu je moje volosko..
PS
cisto da javim ovdje ekipi, u pregovorima smo i mi iz MSa oko jedne staze, radi se o nekoj vrsti scooterhappeninga koji nam je velika zelja za ovo ljeto, nesto cemo svakako organizirati , ali otom potom :toothy3:
--- Kraj citata ---
AKO TRAZIS STAZU pokusaj se cut sa ljudima sa staze u porecu ..meni su bili jako izasli u susret trenio sam bio jednom tamo jos mi nisu nista naplatili stvarno odlicni ljudi
pula je lose mjesto jer je vlasnik cudan i ne shvaca motosport uopce
novi mafor mislim da je skup oko 1000eu ili 1500 eu je najam za jedan dan tj subotom ako se ne varam
eladio ako budes trebao pomoc u tom pogledu javi se znam ljude koj znaju cijene i imaju iskustva sa iznamljivanjem staza
@SRAD
evo par slika staze
evo i njihove stranice
http://kartingcentar.com/
duzina je ok 500m nije puno ..malo duza od vrsia i kraca nesto od one u porecu
cisto za usporedbu pula je 1.0 km
a marof 1.6km (veliki krug)
Nero:
--- Citat: eladio - 09 Veljača, 2011, 21:36:03 ---poznata preluka, pretpostavljam na stazi gdje se vikendom odrzava sajam auta ?! uglavnom vrlo dobra lokacija , odmah uz more , u sklopu je i kamp, vrlo blizu je moje volosko..
PS
--- Kraj citata ---
Odlicno da se netko trudi oko organizacije, zasad jos nije bilo nekih vecih scooter manifestacija u Hr.. ima nesto u sloveniji ali je nama to predaleko za posjetit..
Ako cete radit nesto uz more javite..! Ali samo da vas upozorim da sa organizacijom takve vrste eventa treba poceti minimalno 2 mjeseca prije
Iwo SR Tuono:
--- Citat: sfreak - 09 Veljača, 2011, 13:16:32 ---Trebalo bi mozda u otvorenje sezone isto ubacit malo na preluk po stazi
--- Kraj citata ---
nemože, iovako ih jedva držim na okupu kad su na cesti, zamisli da na stazu ih pustiš, mrtvih bi bilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju