Općenito > Propisi

autoosiguranje 50%

(1/5) > >>

brijac:
jel mi može netko srediti bonus?

ghostride666:
ima ti mnogo načina za to. Ali teško da ćeš nešto tak napravit ako si mladi vozač, rađe regaj na starce ili nekog starijeg frenda, a ako si stariji prođi u par osiguranja i pitaj za bonus, normalno tu i je i dobra stara korupcija nekom daš recimo 200kn i on ti da bonus 30%. Ja ću recimo auto regat na staru koja ima bonus 40%. To je ipak velika ušteda

3alfa3:

--- Citat: brijac - 07 Veljača, 2011, 10:28:12 ---jel mi može netko srediti bonus?

--- Kraj citata ---

Obzirom da su vec par godina svi umrezeni, a cijenu obaveznog osiguranja diktira drzava - zakljuci sam da li je to moguce izvest. Do prije par godina je bila cesta praksa da prvi put platis 100%, a dobijes 50% bonusa. Razliku od 50% je u djep trpao korumpirani zaposlenik osiguranja. Sada je to gotovo nemoguce.

stipe:

--- Citat: ghostride666 - 07 Veljača, 2011, 11:53:41 ---ima ti mnogo načina za to.

--- Kraj citata ---

aj mi nabroji, molim te!

--- Citat: 3alfa3 - 07 Veljača, 2011, 11:57:19 ---
Obzirom da su vec par godina svi umrezeni, a cijenu obaveznog osiguranja diktira drzava - zakljuci sam da li je to moguce izvest. Do prije par godina je bila cesta praksa da prvi put platis 100%, a dobijes 50% bonusa. Razliku od 50% je u djep trpao korumpirani zaposlenik osiguranja. Sada je to gotovo nemoguce.

--- Kraj citata ---

potpis na ovo!

steeef:
moguće je al ako te ulove,nebude ti bajno ;)
bilo je čak da su radili imaginarne police,znači dobiješ policu,platiš ju 50% al nie nigdi uvedena,tj nepostoji,zastupnik su lovu spremi i đep i ak imaš unfal onda si u guzici.
zakonski je regulirano od strane države..nie isto jel država uzme porez od 3000kn ili od 1500.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju