Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel ima netko da nema problem?
replcnt:
--- Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2007, 20:38:31 ---
--- Citat: neer - 06 Prosinac, 2007, 20:33:48 ---ma ja imam jedan i najveci nemam klip a pare mu nedaju da se pojavi na motoru :angry7:
--- Kraj citata ---
ajd skupit cemo nesta :icon_thumright:
ja bi ti prvi dao 10kn, de pitaj na forumu mozda netko i pomogne, nek se nađe nas 30 eto ti klip :toothy11:
--- Kraj citata ---
ajmo, skupit ćemo se, klip 300kuna, nas 30 po 10 kuna i eto klip, daj nam na broj karticeda ti uplatimo, al se prvo moramo dogovorit ko će sve :icon_thumright:
ja sam za
vjeko86:
--- Citat: replcnt - 06 Prosinac, 2007, 20:56:19 ---
--- Citat: igor.sb - 06 Prosinac, 2007, 20:38:31 ---
--- Citat: neer - 06 Prosinac, 2007, 20:33:48 ---ma ja imam jedan i najveci nemam klip a pare mu nedaju da se pojavi na motoru :angry7:
--- Kraj citata ---
ajd skupit cemo nesta :icon_thumright:
ja bi ti prvi dao 10kn, de pitaj na forumu mozda netko i pomogne, nek se nađe nas 30 eto ti klip :toothy11:
--- Kraj citata ---
ajmo, skupit ćemo se, klip 300kuna, nas 30 po 10 kuna i eto klip, daj nam na broj karticeda ti uplatimo, al se prvo moramo dogovorit ko će sve :icon_thumright:
ja sam za
ova vam je dobra treba meni novi skuter (al ne kinez), neki nrg-i pa ako bi nekako mogli svatko neka da dobrotvorni prilog i nema nikakih problema može na tekući,ma svejedno samo neka se skupe novci.ima li dobrovoljaca
lol
--- Kraj citata ---
igor.sb:
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
necemo pretjerivat
za tebe nema pomoci, sam si si kriv :toothy11:
ivanm:
daj se dogovorite vas 10-20 da skupite svaki po 5-10 kn i nabavite mi ST6 usis za pežoa! :happy6: :happy6: :happy6:
border23:
ja imam problem , skut mi ide pre brzo i pre dobro i ne kvari se ... u cem je problem :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju