Ostalo > Foto, video, music...
j#bote facebook :)
White:
--- Citat: maki 225 - 06 Veljača, 2011, 19:35:04 ---Ma da se bar može izbrisati profil,sjebali su to jer kad ga deaktiviraš možeš ponovo uč na njega..Več su računali na to,gamad jedana... :cigle:
--- Kraj citata ---
deaktiviraš ga i ostaviš tako tjedan dana i obriše ti se.... :icon_thumright:
Kamba:
..meni je Face super...našao sam prijatelje koje nisam vidio godinama,a ne žive blizu..redovito se čujem sa prijateljima, još iz osnovne škole, koji imaju već obitelji i nemaju vremena za lunjanje okolo (ko ja :toothy11:)
..ne dodajem onog kog ne poznam,takve ni ne prihvačam i bok.....možeš blokirat gledanje svojih slika ako te to smeta.....onaj kom se ne sviđa nemora ga imat...sve jasno i mislim da tu nebi trebalo bit neke rasprave... :dontknow:
istipa622:
--- Citat: maki 225 - 06 Veljača, 2011, 19:35:04 ---Ma da se bar može izbrisati profil,sjebali su to jer kad ga deaktiviraš možeš ponovo uč na njega..Več su računali na to,gamad jedana... :cigle:
--- Kraj citata ---
moze se izbrisat...cini mi se da je luna500rr znao kako,jednom prilikom je i napisao kako ali nemogu se sada sjertit u kojoj temi....uglavnom bilo je isto neka prica o fejsu.
i ja sam svoj profil znao deaktivirat i na mjesec dana i normalno sam ga aktivirao :dontknow:
maki 225:
Da moj preko ljeta zna bit deaktiviran i nekon 2,3mj ponovo uđem bez problema....Nezz da mi je znat kako odmah bi ga izbrisao...
cameosb:
ne pisem na forumu al ovo moram pohvalit, evo i link onima koji hoce obrisat to smece
i radi provjereno s moje strane jer ja nisam mogao ni deaktivirati zbog nekog smeca
https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju