Općenito > Generalno o skuterima

4T skuteri - Novi Baotian BT49QT-2007 god..napokon novi izgled..!!!!

<< < (5/6) > >>

Bokygs:

--- Citat: MAST3r_77 - 22 Svibanj, 2008, 20:13:06 ---znao sam da ima puno tema o baotianima pa nije imalo smisla otvarati novi... pa sam digo ovu temu... mene samo zanima jedno pitanje.. kupit cu baotiana bt49qt12.. zapravo italscooter 49-12.. pa sam vidio na baotian offical siteu da je tom modelu jako,jako,jako sličan rocky49.. pa ako netko zna jesu li to isti skuteri?
inače znam da su italscooter i baotian zapravo isti jedino neke sitnice su drugačije... ovdje me malo buni naziv i to...

--- Kraj citata ---

Dat 7500kn za baotiana(italscootera)a 4t i 2.66kw :laughing7: i to još tobože ima neku rezu :laughing6: :laughing9:

Pa radije uzmi Lunu Vision 2 za te novce :icon_thumright:

P.S.Ovaj novi "mali" baotian je makar nešto ljepši od prethodnika

MAST3r_77:
znam zasto uzimam bas taj... jel zna itko odg. na pitanje?

baotian500:
prvi kraj je definitivno bolje ureden sad,samo da su ostavili zmigavce dole isto bilo bi bolje,ovi ubijaju,a navodno su poboljsali ovome novome i malo kvalitetu motornih dijelova

IKO:
a jesu se malo više potrudili,ali to je samo baotian.naprid ima sličnosti sa hondon lead i yamahon jog

PROOF:
kolko vidim da je zadnje svijetlo ostalo isto jer stoji van vidi se na slici i samo su prvi kraj  promijenili....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju