Tehnički kutak > Tuning skutera
Minarelli - trophy šteljanje
Shuky:
yamaha aerox setup: top performance trophy,dell' 17.5,polini speed control,original radilica,leovince zx.
...na koliko okretaja bi trebao ici kroz ubrzanje a koliko u max. brzini kad se skroz razvrti...i do koliko km/h se moze sa tim setupom dobiti po njegovom satu da je ustelan onako normalno,a ne da ima start a nema krajnju i obrnuto...
...probao sam ustelati ali nemogu nikako jer nemam dovoljno dizni ni rolica a ovo kako je sad ustelan je katastrofa,samo eto tako da vozi, dizna je 90 igla spuštena skroz,kreće na oko 6000 a u krajnjoj ide preko 11500 sto je preprepreviše pa ga ni ne gonim da ne zacvika radilica...i kad mu pustim i opet nabijem gas propadnu okretaji skroz i uguši se.. uskoro cu narucit set dizni i rolica pa cu se onda igrat malo s tim al sad za prvu ruku pomozite :help: :help:
Nema potrebe za svim velikim slovima u naslovu! mod
marin18:
za pocetak nabavi nekoliko dizni,centralnu oprugu zutu i bijelu,isto tako oprugice kvacila...par tezina rolica od 4 pa na gore i neke sajbice za vario,tada se baci na poso i ustelavaj... :icon_thumright:
danc00:
90 dizna ti je prevelika ! Stavi 80 i iglu probaj stavit na sredinu pa onda vidi jel se i dalje guši kad pustiš pa daš gas. Mislim da dobivaš previše goriva a niš zraka, pogledaj si boju svječice.
Sa ZX-om je sve preko 9T okr previše, stvai teže rolice jer ovo je smiješno da ti se trophy sa zx-om vrti na 11T, to sam ti sad ugrubo rekel jer sam imal sličan setup pa znam, a znalci ti budu rekli u finese.
E da, serijska centralna ne valja čika, žutu malossi i to je to.
JogFromYamaha:
za base na minarelliju je provjereni setup 84 dizna u 17.5 dellortu
redsponge i izvadena lulica iz airboxa
9tka svjecica
evo to ti je 500 puta potvrdeni setup
Kamba:
--- Citat: danc00 - 05 Veljača, 2011, 16:50:40 ---90 dizna ti je prevelika ! Stavi 80 i iglu probaj stavit na sredinu pa onda vidi jel se i dalje guši kad pustiš pa daš gas. Mislim da dobivaš previše goriva a niš zraka, pogledaj si boju svječice.
Sa ZX-om je sve preko 9T okr previše, stvai teže rolice jer ovo je smiješno da ti se trophy sa zx-om vrti na 11T,
--- Kraj citata ---
..ovo nije potpuno točno...može i do 9 i pol bez problema....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju