Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Razlike između piaggio mašina

<< < (19/28) > >>

STJELE:
sutra ću ja poslikati i staru i hyper2pro getribu, sad ovako ne znam jeli ti to stara ili nova jer se ne sjećam više kako koja izgleda, ali nagađam da je nova, ali nisam siguran sutra ćemo znati  :icon_tongue:

3alfa3:

--- Citat: stylingmaniac - 03 Prosinac, 2011, 00:51:24 ---sutra ću ja poslikati i staru i hyper2pro getribu, sad ovako ne znam jeli ti to stara ili nova jer se ne sjećam više kako koja izgleda, ali nagađam da je nova, ali nisam siguran sutra ćemo znati  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

Zadnja takva getriba nema lager sekundara u malom deklu (ako ti sto pomaze) i sekundar (tj. osovina kotaca) je na tom dijelu deblja nego kod predzadnje generacije gdje je lager u malom deklu

ivanm:
mislim da sa prednje strane dekla imaš uštancan broj, 98, 99, 00, 01----06 koji pokazuje godinu proizvodnje

Nyzvo:
dekl getribe je isto 97 ko i blokovi i ima iglicasti u sebi

ak su zupcanici od tog godista onda neznam kak vama ne pasu nove polutke ja nisam imao ni najmanjih problema stavit ih gore

STJELE:
kad sam se ja raspitivao svi su šutili, a sad svi pametuju  :angry9: , evo vam prijenosi, desno je novi s hyper2pro-a 2007 godina ako se ne varam, a lijevo je stari prijenos iz 98-e

ps: to što je lijevi dekl probušen zanemarite, to sam pokušavao pripasati 134mm linearne polutke s hyper2pro-a, ALI NE IDE!!

Uploaded with ImageShack.us

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju