Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Razlike između piaggio mašina
giannelli:
^^ sam si sebi odgovorio na pitanje, ja mislim.
ja imam u planu stavit zadnje polutke, poklopac getribe i primar/sekubndar od hi2pro na zip kratki blok koji je ac i 2001god. pa sad kroz ovu temu sam procitao da moze pa da ne moze :dontknow:
STJELE:
--- Citat: giannelli - 22 Studeni, 2011, 00:14:23 ---^^ sam si sebi odgovorio na pitanje, ja mislim.
ja imam u planu stavit zadnje polutke, poklopac getribe i primar/sekubndar od hi2pro na zip kratki blok koji je ac i 2001god. pa sad kroz ovu temu sam procitao da moze pa da ne moze :dontknow:
--- Kraj citata ---
ne može i gotovo, to sam i ja pokušavao, ubaciti polutke, poklopac, primar, sekundar, sva sranja od hyper2pro-a na svoj stari blok i ne ide
giannelli:
mozes li mi pojasnit zasto polutke ne mogu stat?
Nyzvo:
ja sam stavio polutke od nrg powera 2005 na stari blok 1997 najnormalnije nis nigdje ne zapinje tak da se moze
Kamba:
...ko tu sad kog hebe....tko širi dezinformacije i piše gluposti...nije tema tu bezveze već da se pomogne....ovo ne pomaže nikome....ja sam imao problema i bacio sam dosta novaca u vjetar kad su mi rekli da getriba od Pure jeta ne štima na karb blokove(a štima) i kad mi je rečeno da ni deklo ne štima,a treba samo bendiks uzet od karba i štima......odlučite se ko laže.... :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju