Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Razlike između piaggio mašina
charnel:
Ja imam takvu getribu ko nyzvo na nrg mc2 s diskom 98 godina, i primar je isti al sekundar ne pase. I taj motor ima 134 mm polutke samo nisu linearne i naravno pašu 134 mm linearne.
Miki-speedy:
--- Citat: charnel - 06 Prosinac, 2011, 18:17:44 ---Ja imam takvu getribu ko nyzvo na nrg mc2 s diskom 98 godina, i primar je isti al sekundar ne pase. I taj motor ima 134 mm polutke samo nisu linearne i naravno pašu 134 mm linearne.
--- Kraj citata ---
Sekundar nije isti zato sto neki poklopci getribe imaju dosjed sekundara sa iglicastim lezajem
Jesi na to mislio?
charnel:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Prosinac, 2011, 22:07:41 ---Sekundar nije isti zato sto neki poklopci getribe imaju dosjed sekundara sa iglicastim lezajem
Jesi na to mislio?
--- Kraj citata ---
Tako je. Poklopac getribe ima igličasti dok ovaj novijih generacija nema pa je i sekundar različit.
skinso1:
Bok ekipo. Dakle, neam pojma jel sam izabrao dobru temu, pa me preusmijerite ako nisam :icon_thumright:
Ovako, planiram kupiti novi skuter, 50 ccm i sad, u obzir mi dolazi Runner 50 i NRG 50. E sad, za Runner je sve jasno, razlike izmedju modela su male, ali sve imaju vodeno hladjenje, dok kod NRG vidim da ima samo DT model koji ima hladjenje sa zrakom, a DD model sa vodenim vise nema, bar u katalogu.
Sad, koliko je bitno vodeno hladjenje za skuter, kakva su vam iskustva, kada to dolazi na vidjelo? Jer, full bi volio taj NRG DD a cini mi se da ga vise nema novog u proizvodnji, bar ne u Piaggio katalogu.
Thn na odgovorima :headbang:
Go-Go RUNNER:
U kroatiu i ne dolaze sa zračnim hlađenjem, možda se da posebno naručit... uglavnom ima nrg sa vodenim novi za kupit ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju