Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Razlike između piaggio mašina
vanjossi:
jedna od mana starih blokova su nelinearne polutke, ja sam to probavao na base setupu, sve sam pustio isto samo sam mijenjao polutke
sa linearnim polutkama nema prevrtavanja u krajnjoj, dok sa nelinearnim prevrtavanje je uzasno u krajnjoj
EDIT:kamba moj grijeh :D
Drnda:
ja sam na base setupu imao ogromnu rupu u okretajima, na nekih 30 kmh bi pali okretaji za 1000 sigurno i onda na nekih 70 kmh bi poceli rasti lagano..
jos sam na jednom testirao i ista situacija
Kamba:
Vanjosi pogledaj šta si napisao! :D
STJELE:
linearne polutke sam ja već nabavio, stoje na regalu i čekaju da se ugrade
STJELE:
pozz ekipa, danas se našlo vremena da se pokušaju ubaciti polutke i ima se dosta za brusiti, jer su linearne polutke sa hyper2 dosta veće od starih, ugl. kod dijelova bloka nije bilo problema sa brušenjem, ali kod poklopca(malog dekla) od prijenosa se javljaju problemi, ima jedan krug koji je izbočeniji od ostatka i smeta polutkama i pri brušenju njega sam na jednom mjestu preduboko brusio i toliko je tanko bilo, kada sam noktom stisnuo da je puklo :angry7: jeli od vas itko pri mijenjanju polutki stavljao i dekl prijenosa sa hyper2pro-a(ako paše) ili ste pobrusili stari... ps:jeli se može ikako zatvoriti ta rupica na malom deklu :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju