Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
weekend meet
kilezg:
5 skutera, ja regan tabla kak treba bit al bez šare. kos3 full regularan i nas nisu ništa ni pitali kad su vidli rege, samo smo otisli kad su dosli do nas.
ma epic fail ... golf 4 sdi i 4 drota nas ulove a mi na skuterima. em su sporiji od bas svakog, em mozes medu zgrade ... al mi u slijepu ulicu. :hello:
jos neki dostavljac na skuteru tam nas gleda wtf ... mi ko pilići se zgurali u 10 kvadrata AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.
W33K3ND M33T = 3PIC FAIL. OWNED BY YOURSELF ;D
cekamo report od luxa, dottorea i brune
uvijek neke scene , uvijek ...!
ivanm:
:laughing7:
Bruno1990:
ko je vidio imat tablicu na motoru to je dodatna oprema koja kvari siluetu motora
nikom nista nie pisano osim dottoreu kojem je pisana kazna bez rege a za njega nema brige jer ima brdo kazni od kojih jos ni jednu nie platio ni nece jer se uvjek izvuce na ovaj ili onaj nacin veze i vezice i slicno pa iz tog razloga nikad ni ne bjezi murji a ovaj put je mogo komotno pobjec na par strana i to laganini makar murju nie ni vidio i da je pobjego nas dvojica bi sigurno nahebali
kilezg:
šta su rekli? ma njima je bitno da motori nisu ukradeni ... boli ih kifla jel imas vozacku. ma ja brijem da su isli sa smjene neke i naletili na nas mlade i naivne, prosli nas 100 m i polukruzno se okrenuli i ulovili nas...
Bruno1990:
nista nisu rekli.moj i luxov motor nisu isli ni pogledat a pogotovo provjeravat.dottoreu rekli da ce doma dobit kaznu i toe to.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju