Općenito > Propisi
Istekla registracija-kupovina
matt750:
--- Citat: ^^GlavonjA^^ - 01 Veljača, 2011, 11:02:05 ---ja sam svog ruunera vozil 3 god bez rege....znači samo je tablica bila gore i kaciga na glavi....i nitko me u te 3 god nije zaustavil ili pital kaj je s tablicom......nakon 3 god sam ga otišel regat zbog prodaje i opet me nitko nije pital zakaj ga nisam regal 3 god ili zakaj nisam vratil tablicu.....a nije došla ni kazna..... :toothy9:
--- Kraj citata ---
Eto ti naše pravne države na djelu. Meni su nakon 3 tjedna poslali kaznu za neodjavljivanje i vraćanje tablice. Fakat su bili ažurni. Kazna je bila 400kn.
^^GlavonjA^^:
--- Citat: matt750 - 01 Veljača, 2011, 12:46:51 ---Eto ti naše pravne države na djelu. Meni su nakon 3 tjedna poslali kaznu za neodjavljivanje i vraćanje tablice. Fakat su bili ažurni. Kazna je bila 400kn.
--- Kraj citata ---
ahahhahahhaah :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
R@kija:
imam jedno pitanje,kupio sam skuter i sad mi veli decko vec kad je napravio ugovore da ima samo knjizicu vozila odjavljnu ali da nema prometnu!?
jel mogu ja sve normlano rjesit bez da imam prometnu?
cona_rab:
--- Citat: rakitje00 - 23 Veljača, 2011, 21:32:28 ---imam jedno pitanje,kupio sam skuter i sad mi veli decko vec kad je napravio ugovore da ima samo knjizicu vozila odjavljnu ali da nema prometnu!?
jel mogu ja sve normlano rjesit bez da imam prometnu?
--- Kraj citata ---
pa ja mislim da da,napravit ćeš novu prometnu i to je to,bitno da je knjižica vozila kod tebe
Ivan_drifter:
nemos bez prometne ako je odjavljen i murija uzme prometnu da mu jedan papir koji vrijedi ko prometna kad ides na tehnicki bez nje si bananko!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju