Tehnički kutak > Injection

Hitno potrebna pomoc oko jetforca TSDI

<< < (2/4) > >>

borisg:
ma nista nije cacko jednostavno uzeo motor da upali i nece i vidi da nema struje na svjecici,pomoc oko tog gdje se sva ta elektronika nalazi glavni kompjuter je pod sicom ja sam mislio da je to CDI Ali po postu od korisnka iwo sr tuono skonto sam da su to razlicite stvari pa ak neko zna do cega ce najprije bit ovaj kvar i gdje se sve te stvari nalaze kod jetforca

Iwo SR Tuono:
Sve zice vode  do kompjutera
Do CDI -a vodi kabel od svjecice jel ti nemas vanjsku bobimu nego je sve skupa u visokonanskom paljenju i namotaji znas di su

Znaci nesto od toga je,ali prije prvovjeri masu na motoru da nije prerezana il nesto

borisg:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 01 Veljača, 2011, 00:26:15 ---Sve zice vode  do kompjutera
Do CDI -a vodi kabel od svjecice jel ti nemas vanjsku bobimu nego je sve skupa u visokonanskom paljenju i namotaji znas di su

Znaci nesto od toga je,ali prije prvovjeri masu na motoru da nije prerezana il nesto

--- Kraj citata ---
a sta cu swe trebat skidat prilikom zamjene kod kljuca,bravicu ro znam da skidam i sta jos

Iwo SR Tuono:
Jedno po jedno

borisg:
danas smo stavljali moj komp. i nista iste greske na displeju prikazuje i nece da baci struju ono slovo K svjetli i kljucic onaj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju