Tehnički kutak > Styling skutera

Farbanje felgi

<< < (3/4) > >>

pitaNS:

--- Citat: cika_kure - 04 Prosinac, 2007, 13:33:49 ---daj mi molim te reci kolko te sve to izaslo?? mene je pjeskarenje, farbanje, plastificiranje i demontaza i montaza guma izaslo 350kn i ispalo je prebolesno...

--- Kraj citata ---

daj slike!

greenlite:

--- Citat: cika_kure - 04 Prosinac, 2007, 13:33:49 ---daj mi molim te reci kolko te sve to izaslo?? mene je pjeskarenje, farbanje, plastificiranje i demontaza i montaza guma izaslo 350kn i ispalo je prebolesno...

--- Kraj citata ---

Kako si farbao felge ako si ih plastificirao? Nemože oba dvoje
Ja sam svoje dao pjeskariti za 100kn i još plastifikacija još 100kn i nekih par kuna montaža i demontaža guma
Vizualno nema razlike osim što je kvalitetnije napravljeno i što se felga neće ljuštiti kao kod lakiranih felgi

evo spjeskarene felge (čisti aluminij)

plastifikacija može iti u bilo koju boju, veliki izbor boja kao i kod lakova

Delic:
E kod kog si tocno to radio da mi preporucis? i znaci cijena pjeskarenja i plastificiranja je oko 220 kn?ili?

EDIT: tek sad skuzih da si iz Čakovca.

cika_kure:

--- Citat: Delic - 04 Prosinac, 2007, 15:53:33 ---E kod kog si tocno to radio da mi preporucis? i znaci cijena pjeskarenja i plastificiranja je oko 220 kn?ili?

EDIT: tek sad skuzih da si iz Čakovca.

--- Kraj citata ---
ja sam ti iz zg i to ti radi jedan covjek u rakitju mogu pitat frenda di je tocno on i je to furao tam...

cika_kure:

--- Citat: greenlite - 04 Prosinac, 2007, 14:02:09 ---

--- Kraj citata ---

Kako si farbao felge ako si ih plastificirao? Nemože oba dvoje
Ja sam svoje dao pjeskariti za 100kn i još plastifikacija još 100kn i nekih par kuna montaža i demontaža guma
Vizualno nema razlike osim što je kvalitetnije napravljeno i što se felga neće ljuštiti kao kod lakiranih felgi

evo spjeskarene felge (čisti aluminij)

plastifikacija može iti u bilo koju boju, veliki izbor boja kao i kod lakova

--- Kraj citata ---
ne znam tocno koji je postupak al uglavnom se pjeskare pa se nanasa ta boja koja je kako sam cuo u prahu i onda se to plastificira... sad kak se to sve radi stvarno nemam pojma, a slike mozete pogledat u oglasniku prodajem stalkera jedino je bed kaj nisu bile posteno oprane, a stvarno mi se neda ic sad prat i slikat...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju