Ostalo > Foto, video, music...
WCC
Kamba:
Svaki dan ih pratim! U 15 do 12 navecer!
GhostRider:
samo sta cesto ponavljaju epizode....
STJELE:
west coast customs su prije radili aute za pimp my ride, sada to radi GAS, ali još uvijek postoje, wcc ima svoje poslovnice diljem svijeta ( Berlin, Dubai nznm još ih ima u par gradova) auti su im prejebeni, meni osobno je jedan od najdražih mustang koji su radili za legendu carola shelby-a
Kamba:
--- Citat: stylingmaniac - 27 Siječanj, 2011, 14:53:00 ---west coast customs su prije radili aute za pimp my ride, sada to radi GAS, ali još uvijek postoje, wcc ima svoje poslovnice diljem svijeta ( Berlin, Dubai nznm još ih ima u par gradova) auti su im prejebeni, meni osobno je jedan od najdražih mustang koji su radili za legendu carola shelby-a
--- Kraj citata ---
..plavi Mustang sa 800 konja....pre dobar....nemaju baš po cijelom svijetu..mislim da imaju samo tamo di si i rekao... :icon_thumright:
STJELE:
--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Siječanj, 2011, 14:54:30 ---..plavi Mustang sa 800 konja....pre dobar....nemaju baš po cijelom svijetu..mislim da imaju samo tamo di si i rekao... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
može biti nisam dugo gledao street customs, za berlin i dubai znam da imaju, bio je ryan govorio kao da planira otvoriti na svakom kontinentu poslovnicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju