Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (9/85) > >>

pitaNS:
svakako uzmi yasuni spuh, sigurno je kvalitetniji od leovince ili od tecnigasa ili njima sličnih...

Sad sam baš gledao na sc centeru i attacku, ja ni nemam za moj yasuni, mogu birati između leovince,tecnigasa i lasera i to je to... :sad1: :sad1:

vpucko:
a cuj uvijek mos uzet za neki peugot, pa prepravit nosace :) ako toliko zelis yasuni :)

pitaNS:

--- Citat: vpucko - 03 Prosinac, 2007, 21:51:17 ---a cuj uvijek mos uzet za neki peugot, pa prepravit nosace :) ako toliko zelis yasuni :)

--- Kraj citata ---

ma znam, ali volim kad kupim novu stvar da paše kao salivena!
To ti je isto kao kad kupujem nešto od garderobe pa me prodavačica ubeđuje da se to uvek može skratiti, prekratiti, suziti, raširiti itd...uh...kad kupujem nešto oću da je to to ! ! !

neer:

--- Citat: pitaNS - 03 Prosinac, 2007, 21:55:32 ---
--- Citat: vpucko - 03 Prosinac, 2007, 21:51:17 ---a cuj uvijek mos uzet za neki peugot, pa prepravit nosace :) ako toliko zelis yasuni :)

--- Kraj citata ---

ma znam, ali volim kad kupim novu stvar da paše kao salivena!
To ti je isto kao kad kupujem nešto od garderobe pa me prodavačica ubeđuje da se to uvek može skratiti, prekratiti, suziti, raširiti itd...uh...kad kupujem nešto oću da je to to ! ! !

--- Kraj citata ---

potpisujem
 :icon_thumright:

vpucko:
ajd citaj reko AKO BASH TOLIKO ZELIS JASUNI

cuj da ja npr. zelim roost za svoj skut (znam da nemoze na serijalu, da nebi odma neko se naso pametan) samo kazem npr. da njeg toliko zelim a ne odg. kupio bih ga i prepravio!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju