Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moj nrg project

<< < (71/85) > >>

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 10 Srpanj, 2009, 16:49:43 ---Lijepo... još uzmi neki base kit i karb 19 i milina :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Potpis :toothy9:

MaLi_OdvALjivAc:
Bad look je fenomenalan!! Bas brutalno izgleda!
Sta ide na prednju masci, mrezica?

Btw. od stylinga nista ne ide brze :toothy9: Ajd malo u tuning :D

zoki_NRG:

--- Citat: rakitje00 - 09 Srpanj, 2009, 23:07:57 ---predobro..svaka cast na trudu..vjeruj bit ces prezadovoljan reversom!!!!

napokon i malo tuninga..javi kak ide kad ustelas!!

--- Kraj citata ---
evo kako sada stvari stoje, znaci s
red sponge, dizna 64, kevlar, multivar s 5.8 rolinama, gianelli, bijela centralna susta
motor je imao spor šut

kada sam stavio kvacilo i zvono, osjetno bolji start i to dosta, sada ima zute sustice na kvacilu od malossia...

sad se moram poigrat sa centralnom sustom, susticama, i stavit cu nove roline, jer su ove malo istrosene

znaci sada je na motoru

-gianelli reverse
-malossi kevlar
-malossi multivar
-malossi fly
-stage 6 R/T zvono

roline 5.8 sto su mi ok
sustice su zute i bijela susta

koji su vasi prijedlozi, mozda da najdem neko linearno rijesenje starta i krajnje
dali da vratim serijsku sustu, ali koje sustice onda?

dali vecu diznu, imam doma 72

zoki_NRG:
evo jos par slika zadnjeg kraja sa starim stop svijetlom

evo usporedba starog i novog

evo slika s novim stop svijetlom, uzivo je sve puno lijepse, ovako ne izgleda mozda cak dobro radi plastika, trebaju na lakiranje, i stavljena je privremeno tablica radi murje =)

sa stopom je bilo muke oko spajanja, radi na principu 36 led dioda i kada se upale zmigavci jedna strana svijetli koja se upalila, prvo smo spojili znaci da radi stop pozicija kada se da kontakt, i radilo je, onda se spojilo i kociono svijetlo, pa zmigavci kemije, to je sve lijepo zalemljeno, izolirano, i da cu doma, ne rade prednja svijetla onda se to sve islo prespajati, i uglavnom, jako zeznuta svar, kako god se spojilo radilo je ko cirkus, cak i sva 4 zmigavca su u jedan tren radila, pa kada sa đekom kad se spajalo nije radilo pa se to skidalo, ugl sve uzas, na kraju se sve sredilo, i radi sada odlicno, sada imam jos koso elektronicki relej koji treba staviti...

vide od dekla su sada nove, marka ONE, na inbus...

evo slika kvacila i zvona i slika kada se auspuh montirao

[

ima jos jako puno posla, ali ce se sve s vremenom srediti

dino gp1:
Ovako, diznu 64 slobodno ostavi a rolice kada budeš kupovao uzmi 5,5 g, reverse je vrlo sličan spuh mhr replici a mhr replica (uz multivar) najbolje radi na serijali sa 5,35 gr rolicama, ali da ne mješaš tri 5 gr i tri 5,7 gr (kao što sam ja :icon_biggrin:) uzmi 5,5 g biti će sasvim ok :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju