Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
STAGE 6:
LIPO LIPO STVARNO PUNO TRUDA ULOZENO U SKUT
zoki_NRG:
--- Citat: vktr - 10 Travanj, 2009, 01:19:39 ---a kad niko drugi neće moram ja komentirat.
me likey :toothy12:
fino je sjela ta maskica iza
divim se trudu uloženom u stajling umjesto u tuning :toothy10:
BTW kad već sve poliraš, ajde nabaci i distanceru sjaj :)
--- Kraj citata ---
cekam auto da se mogu oko ovog zajebavat, i treba mi para, ali pomalo, bit ce i tuning... =)
black-rox:
--- Citat: vktr - 10 Travanj, 2009, 01:19:39 ---a kad niko drugi neće moram ja komentirat.
me likey :toothy12:
fino je sjela ta maskica iza
divim se trudu uloženom u stajling umjesto u tuning :toothy10:
BTW kad već sve poliraš, ajde nabaci i distanceru sjaj :)
--- Kraj citata ---
Sve je to ok ali jebeš styling ako nema mašine to je ko i npr auto nakićen majko mila svi živi spojleri felge od 1000kn i ispod haube 1.2 to mi je najveći lol :hello:
pitaNS:
slažem se...motor stvarno lepo izgleda ali mogao bi se malo i pozabaviti tuningom...
zoki_NRG:
evo sada kroz 15 dana ce me zvat covjek, sada ima puno posla, zatim ce mi spojit cijeli zadnji kraj i plastiku od roxa, ubacit, povarit, da to izgleda sve kao orginal, ispred ide bad look, prerada plastike volana, zatvaranje nekih rupa, pa kad to dojde vidit cemo sta dalje
narucio sam sa scooter attacka drugi stop itd...
kupio sam si variomat od malossia, multivar, vjerojatno cu i kvacilo uzimat
trenutno trazim neki auspuh koji je kao nov, nesto tipa gianelli reverse, ili tako nesto, pa ako netko ima neka javi, isto tako i blatobran od nrg-a power...
...kad se to odradi sta imam u planu postat cu slike pa objasniti sta ide dalje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju