Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
zoki_NRG:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Ožujak, 2009, 21:24:34 ---odlicno izgleda.. zanima me jesu ti to nove gume obadvije.. cini mi se dunlop rs 207.. ako si ih vec vozio kakvima su se pokaazale...
--- Kraj citata ---
da, obje nove gume, vec sam pisao, drzale mi odlicno, vozio sam po ljeti s njima i na proljece, ovo je novi set, bez beda mu rusala bi bocna po zavojima, neki sa foruma mogu potvrdit...
Drnda:
meni su bile m7teen obj, i ada je nazad 207 rs. je da je hladno. ali presao sam oko 2 k km sa njom i nikakvih znakova trosenja pa pitam...ali u krivini drzi super, amo kada stisnem zadnju kocnicu klizi kao luda.. moguce da je do distancera pa olaksan je rep...
marko209vx:
fora fora....pohvala za trud.
nego reci mi di si uzeo ove pletene lajtune i koliko para dode sve to?
di uzmes plave krede ovako refuzo?
dbara:
odlično izgleda ispolirano...
zoki_NRG:
evo danas, slozio struju, moram zamjenit ulje u glavciini, stavio sam deklo, stavio kadu, namontiro kljesta, slikao tkaninu koja ide pod sic....
Tunnerska prava pimp style....i tako vise manje sve slagao da bude uredno....evo par slika...
evo prvo slike dekla, ocistio i namontirao...
evo slike tkanine koja ide pod sic za muziku....
izrezao dasku koja je pofarbana i napravljena je da bude sto vise mjesta pod sicem...
photosession podizaca, motor je previsok...me like... =)
slike kade i zica koja ce se spojit na accumulator i osigurace....sve to napravljeno samo da zadnji kraj bude savrsen...
malo s boka...
stavio cukice i sve poslozio....
dvije slike vilica i kljesta...
i za kraj jedna tunnerska
=)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju