Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
sfreak:
covjek padne s motora i umjesto da brine sta mu je, kakav je motor sad...on vec napravio popis stylinga...ocito nisu dobile vilice, znam da si pricao da moras vidjet...
ja bi sad na tvom mjestu trazio tu masinu od vx-a/vxr-a pa da to vise napravis...
zoki_NRG:
evo da se ne misli da se nis ne radi...prvo sam ocistio cijelu masinu i sve ostalo
imam sad za zamjenit
remen ulja, roline, svjecicu, filter...dizna...danas stavljena nova dunlopica iza, i ima jos dosta toga sta imam zamjenit cisto ovako...
evo par slika kako sad izgleda zadnja felga i blok je jos malo ispoliran, al se vidi na jednoj slici ja mislim samo...
vilice imaju lufta, i sjebane su...tako da ce doletit od VXR-a i kljesta...
evo par slika, pa cu vam jos upedateat jer se radi na veliko...mislim da ce ipak od nrga nesto bit...sad pregovaram sa jednim deckom za spuh i vario...jer od masine jos nista jer treba plastike sredit, bad look, i ostalo...sve cu vam stavit u svoje vrijeme...
=)
evo sad je ovo naruceno...pa cemo vidit dalje...
Losinj:
--- Citat: zoki_NRG - 26 Studeni, 2008, 19:42:06 ---evo da se ne misli da se nis ne radi...prvo sam ocistio cijelu masinu i sve ostalo
imam sad za zamjenit
remen ulja, roline, svjecicu, filter...dizna...danas stavljena nova dunlopica iza, i ima jos dosta toga sta imam zamjenit cisto ovako...
evo par slika kako sad izgleda zadnja felga i blok je jos malo ispoliran, al se vidi na jednoj slici ja mislim samo...
vilice imaju lufta, i sjebane su...tako da ce doletit od VXR-a i kljesta...
evo par slika, pa cu vam jos upedateat jer se radi na veliko...mislim da ce ipak od nrga nesto bit...sad pregovaram sa jednim deckom za spuh i vario...jer od masine jos nista jer treba plastike sredit, bad look, i ostalo...sve cu vam stavit u svoje vrijeme...
=)
evo sad je ovo naruceno...pa cemo vidit dalje...
--- Kraj citata ---
sta u sobi radis? :icon_scratch: :icon_biggrin:
zoki_NRG:
da jer nitko ne spava u njoj, zivim u kuci, a u garazi mi se neda radit...
Losinj:
cool,samo napred bit ce jos bolji neg prije :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju