Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
malaguti:
--- Citat: Bruno1990 - 15 Listopad, 2008, 21:33:07 ---
--- Citat: malaguti - 15 Listopad, 2008, 18:49:46 ---paljenje gume-PHOTOSHOP....jadno
--- Kraj citata ---
ma dobro photoshop..je okolo i malo okolina..bitno da je guma skurena :notworthy: :notworthy: :notworthy: ps: svaka cast,,nrg..je strava
--- Kraj citata ---
nekazem da guma nije spaljena ali je malo pretjerao u photoshopu sa dimom,to je ocito...
a scooter je odlican
Bruno1990:
--- Citat: malaguti - 15 Listopad, 2008, 21:39:17 ---
--- Citat: Bruno1990 - 15 Listopad, 2008, 21:33:07 ---
--- Citat: malaguti - 15 Listopad, 2008, 18:49:46 ---paljenje gume-PHOTOSHOP....jadno
--- Kraj citata ---
ma dobro photoshop..je okolo i malo okolina..bitno da je guma skurena :notworthy: :notworthy: :notworthy: ps: svaka cast,,nrg..je strava
--- Kraj citata ---
nekazem da guma nije spaljena ali je malo pretjerao u photoshopu sa dimom,to je ocito...
a scooter je odlican
--- Kraj citata ---
..ma znam..na sta si mislio..heheh..sve pet..
..ma photoshop ko svaki drugi..slika se razvuce i te kosine se sve sire i svaka nijansa se kuzi..ma nije bino..hehe..bitno da je nrg strava :icon_thumright: :icon_tongue: :notworthy:
malaguti:
skuter je odlican sto se tice izgleda,jos treba makinu slozit
zoki_NRG:
evo ko 1 molio bih moderatore da izbrisu spamm...da tema bude preglednija...
ko 2 evo trenutno stanje...
evo trenutno stanje...znam da mozda vama ce izgledati da nije nista...ali meni je dosta...
evo, popucalo je dosta nosaca, to znam i skuzio sam...vilice neznam ni sta je, nije mi se dalo ni gledat, bok je dosta ozuljan, sic ne mogu zatvorit, popucali nosaci od iza, kurbla izderana i onaj krom usis na poklopcu variomata, podnice i ova iposd plasitka, ova unutarnja je orusana, uteg volana, kocnica...itd...u zivo mi losije izgleda...tako da cu vidit, sta cu sredit, i kako, i kako ce izgledat...najgore, sta mi to nije bilo u planu, jer sam htio plasticaru dat zadnji rep...sad cu vidit sta cu..ja sam rebra natuko, sj#bo kacigu, nesto robe, rukavice sam imao....ugl....ok...
sad sam bio narucit nove gume, pa cemo vidit koje djelove dalje i kako ce plastike izgledat
gokiSP:
a kako si pao? sta si u zavoju proklizo, ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju