Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
moj nrg project
White:
--- Citat: zoki_NRG - 19 Kolovoz, 2008, 12:24:45 ---kupio sam i nosac za tablicu koja ce se dizati i spustati na prekidac, nosac je za vece motore, pa sam ga malo porezo po dimenzijama male tablice, i preradio undertail, tako da ce ic unutra i nista se nece vidjeti, jedino kad stisnem prekidac i tablica van izleti, evo vam filmic, naravno izgleda puno bolje, ovo stoji ko babin zub, nista nije ni zavidano, i jos sam porezo dosta plastike oko tablice tako da se nis ni ne vidi...samo proba kako radi i kako ce izgledati...stavit cu vam opet kad bude sve gotovo
evo filmic
--- Kraj citata ---
ovaj nosac jel to ono sto je black-rox govorio da moze nabaviti...? inace skut je :notworthy:
zoki_NRG:
je to je taj nosac, nabavio je meni, sebi, jos par mojim i njegovim frendovima...
PS...nek moderatori srede ovaj post iznad radi preglednosti...
PrO_NRG_mc2:
:o jos nisam videl ljepseg nrg powera e svaka cast majstore prejeben je
sfreak:
daj zoki jesi svrsio s tim vise da dodjes do mene pa da vidim kako to zgleda...
zoki_NRG:
evo, bio kod black roxa, scoot je postelan, stavljen kevlar remen, lakse roline, scoot se ne prevrtava ni nis...sad dok se ne skupe pare za masinu ovo mi je odlicno...
evo jedna slika kad sam bio na Grobniku s black-roxom kod njegovog frenda...da se vidi kako izgleda zadnja felga, prednja se jos radi, zadnji kraj jos treba doraditi par sitnica, to ce se ovaj tjedan...
i isao danas malo isprobati motor s frendom poslje skole
do Fuzina, sve brdo...i zadovoljan sam...
evo jos par slika felgi sta imam kod sebe, stavio bi bolje, ali neda mi se sad ic slikati....
to je to za sad dok ostalo ne bude gotovo....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju