Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Video nasih motora na forumu (sta kazete??)

<< < (80/84) > >>

stunt_master:

--- Citat: mhr-team - 20 Kolovoz, 2011, 01:32:12 ---ma polako druže,,, čekaj da nam se ziloryder odmori od prvog videa, ima vremena, bit će  :headbang:

p.s. to ja govorim zato što nisam kosačicu još sklopio  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
Hvala Bogu pa kosačica ima slika od prije  :icon_biggrin:

ziloryder:

Evo opet videa da se moze vidit slobodno...ma ja sam ljudi za! samo nek zavrsim s praksom jer kad dodem nemam volje za nista tako da ono  :dontknow: sacekat cemo jos da se skupi motora i krecemo ponovo u akciju!!!!!  :headbang: :headbang:

stunt_master:

--- Citat: ziloryder - 22 Kolovoz, 2011, 14:35:49 ---

Evo opet videa da se moze vidit slobodno...ma ja sam ljudi za! samo nek zavrsim s praksom jer kad dodem nemam volje za nista tako da ono  :dontknow: sacekat cemo jos da se skupi motora i krecemo ponovo u akciju!!!!!  :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---
Ono nije da me briga ali vozacu najbolje lune trenutno na forumu si ime krivo napisa  :icon_biggrin:

*luna500rr

Aprilia97:
pošto svi skuteri nisu na videu,koji su stavili link,otvorio sam novu temu,jer je ova tema produživana...slike skutera stavite ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,57114.0.html

Go-Go RUNNER:

--- Citat: Aprilia97 - 27 Kolovoz, 2011, 20:47:40 ---pošto svi skuteri nisu na videu,koji su stavili link,otvorio sam novu temu,jer je ova tema produživana...slike skutera stavite ovdje http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,57114.0.html

--- Kraj citata ---

Umako ti ga igy prije vremena  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju