Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Video nasih motora na forumu (sta kazete??)

<< < (73/84) > >>

mhr-team:

--- Citat: CoK - 10 Ožujak, 2011, 22:11:16 --- :headbang:

gokiSP u srcu!

ne znam hocu li izdrzati jos jedno odbacivanje...nije me bilo u kelandaru, sad ako ne budem u videu...osakatit cu se!

--- Kraj citata ---

dabogda ih hac pokro ko sanader  :laughing7:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 10 Ožujak, 2011, 22:38:56 ---Jeli gotov video vise?

--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

speed:
znate decki kaj,radim ko DJ i najvise me smeta kad mi dodju decki/cure i kazu mi!

"Daj pusti ovu stvar,vidit ces,svi ce plesati na to!!""

Cek ja tebi mogu ispuniti zelju ako ja hocu,a ne ako ti tako mislis,nek vam bude jasno da svima ne odgovara ista muzika i pjesme,ne moze se svima udovoljiti...

steeef:

--- Citat: speed - 11 Ožujak, 2011, 01:01:08 ---znate decki kaj,radim ko DJ i najvise me smeta kad mi dodju decki/cure i kazu mi!

"Daj pusti ovu stvar,vidit ces,svi ce plesati na to!!""

Cek ja tebi mogu ispuniti zelju ako ja hocu,a ne ako ti tako mislis,nek vam bude jasno da svima ne odgovara ista muzika i pjesme,ne moze se svima udovoljiti...

--- Kraj citata ---

toe to...samo se moglo onda napravit da nie isti tip muzike ko na svim tim skuter filmićima..a ima ih 6 milijardi po jubito,majkemi

evo ovo smiksaj ;)   još samo da naučimo koreografiju svi i toe to..

aprilia area 51:
eo jos jedan slidan mix...

Pupo:
De lol, kaka sena m. Pa postoje pjesme koje se stavljaju u takve filmiće a ne neke random

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju