Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Video nasih motora na forumu (sta kazete??)

<< < (63/84) > >>

Lumpri:

--- Citat: ziloryder - 03 Ožujak, 2011, 13:32:27 ---Fala na pomoci bar sad znam ime pisme da mi je lakse skinit..a za ovu drugu nepase mi jer ovaj pocetak skuzis

--- Kraj citata ---

otkidaj početak sa ovin...

http://download.cnet.com/MP3-Cutter/3000-2170_4-10724232.html

speed:
evo da se i ja javim,racite mi koji zanr ocete i koliko dug film je i slozim vam mjuzu

mhr-team:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2011, 18:32:20 ---evo da se i ja javim,racite mi koji zanr ocete i koliko dug film je i slozim vam mjuzu

--- Kraj citata ---

a narodnjački žanr... znaš da smo mi seljačine obične (bar ja) a i ti si tu, sad kad smo išli za minken stalno su gruvali ti tvoji cajk remixi, i brate svaka čast  :headbang: :notworthy:
nemora bit sad ono hard cajx tipa šaban mitar i halid, ali ono... tipa zašto devojčica sjedi sama, i tako to...

speed:

--- Citat: mhr-team - 03 Ožujak, 2011, 18:42:10 ---a narodnjački žanr... znaš da smo mi seljačine obične (bar ja) a i ti si tu, sad kad smo išli za minken stalno su gruvali ti tvoji cajk remixi, i brate svaka čast  :headbang: :notworthy:
nemora bit sad ono hard cajx tipa šaban mitar i halid, ali ono... tipa zašto devojčica sjedi sama, i tako to...

--- Kraj citata ---
a gle,meni svejdno,sta se mene tice moze sve osim uzickog i starih cajki,ali bas onih cajki di zavijaju :glasses9:

mhr-team:

--- Citat: speed - 03 Ožujak, 2011, 19:10:05 ---a gle,meni svejdno,sta se mene tice moze sve osim uzickog i starih cajki,ali bas onih cajki di zavijaju :glasses9:

--- Kraj citata ---

pa to ja i kažem, ove novije malo i do jaja.. obradiš ti to kako samo ti znaš i ko sisa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju