Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Video nasih motora na forumu (sta kazete??)

<< < (55/84) > >>

CoK:
koji si ti ... ne znam...seljak  :laughing7:

sporkekgb:
uuu koja napetost ovdije vladaaa!!! :toothy9: :toothy9: :toothy9:

formoz:
sve je to stvar njegove dobre volje, nemojte ga odmah napadat, mozda ne stigne decko, ima 200 slika, pa treba to obradit, i sta je najgore u tih 200 slika nema onih motora koji bi trebali biti tu, nema onog prekrasnog crnozlatnog sf-a , nema domagoyeva roxa, nema uopce onih bas nabrijanih skutera, pola slika kinezi, ne smetaju oni meni, ali nije to to.....

ziloryder:

--- Citat: formoz - 24 Veljača, 2011, 15:21:12 ---sve je to stvar njegove dobre volje, nemojte ga odmah napadat, mozda ne stigne decko, ima 200 slika, pa treba to obradit, i sta je najgore u tih 200 slika nema onih motora koji bi trebali biti tu, nema onog prekrasnog crnozlatnog sf-a , nema domagoyeva roxa, nema uopce onih bas nabrijanih skutera, pola slika kinezi, ne smetaju oni meni, ali nije to to.....

--- Kraj citata ---

e bravo prijatelju ti jedini razumijes a ovima gore komentarima necu uopce da se obazirem..sve vam je rekao svojim postom..uz te sve slike i to nemam bas nekog vremena na pretek molim lijepo ne napadajte :notworthy: :notworthy:

mhr-team:

--- Citat: CoK - 24 Veljača, 2011, 11:12:15 ---koji si ti ... ne znam...seljak  :laughing7:

--- Kraj citata ---

šuti ganzi i ti si kao i mi  ;D

--- Citat: formoz - 24 Veljača, 2011, 15:21:12 ---sve je to stvar njegove dobre volje, nemojte ga odmah napadat, mozda ne stigne decko, ima 200 slika, pa treba to obradit, i sta je najgore u tih 200 slika nema onih motora koji bi trebali biti tu, nema onog prekrasnog crnozlatnog sf-a , nema domagoyeva roxa, nema uopce onih bas nabrijanih skutera, pola slika kinezi, ne smetaju oni meni, ali nije to to.....

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

--- Citat: ziloryder - 24 Veljača, 2011, 15:51:41 ---e bravo prijatelju ti jedini razumijes a ovima gore komentarima necu uopce da se obazirem..sve vam je rekao svojim postom..uz te sve slike i to nemam bas nekog vremena na pretek molim lijepo ne napadajte :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

ma zahebancija druže...  :icon_biggrin: :toothy12: :icon_biggrin:
samo polako, nema žurbe...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju