Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Video nasih motora na forumu (sta kazete??)

<< < (52/84) > >>

enel:

--- Citat: mhr-team - 20 Veljača, 2011, 00:50:33 ---video si obećao u januaru, od tog obećanja prošlo mjesec dana, nemoj da nas lažeš više... ako ne objaviš video, ode kuća, a i batina sa njom  ;D

--- Kraj citata ---

Isjeci cete mhr svojom kosacicom  :laughing7:

mhr-team:

--- Citat: enel - 20 Veljača, 2011, 02:22:12 ---Isjeci cete mhr svojom kosacicom  :laughing7:

--- Kraj citata ---

nemoj plašit momka   :laughing7:
baš su danas igor i goran bili kod mene (igor.sb i sb.replica 180) i zaključili da se kosačica neće nikad sastavit  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

ali nikad ne reci nikad  :laughing7: maaaa bit će :D

ziloryder:

--- Citat: mhr-team - 20 Veljača, 2011, 00:50:33 ---video si obećao u januaru, od tog obećanja prošlo mjesec dana, nemoj da nas lažeš više... ako ne objaviš video, ode kuća, a i batina sa njom  ;D

--- Kraj citata ---

Obecao sam tocno 5.2 ali zaj#bo jesam i priznajem..ali imam problema sa netom pa nece da se uploada, video je gotov i nemoj bit takav..jer je nepotrebno da svoju silu upotrebljavas znamo da si jak :lolboljesuti:

mhr-team:

--- Citat: ziloryder - 20 Veljača, 2011, 14:19:45 ---Obecao sam tocno 5.2 ali zaj#bo jesam i priznajem..ali imam problema sa netom pa nece da se uploada, video je gotov i nemoj bit takav..jer je nepotrebno da svoju silu upotrebljavas znamo da si jak :lolboljesuti:

--- Kraj citata ---

de ba jarane zajebancija, nemoj se odma ljutit  ;D
nije bitno kad bude video, bitno da bude  :icon_thumright:

ziloryder:

--- Citat: mhr-team - 20 Veljača, 2011, 15:40:31 ---de ba jarane zajebancija, nemoj se odma ljutit  ;D
nije bitno kad bude video, bitno da bude  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma i ja se zajebajem ako nisi skuzia hahah...no bad felings...tako je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju