Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih motora na forumu (sta kazete??)
ziloryder:
Moze dobra ideja do bi bilo dobro ako neko moze nac tu i ako postoji video kako neko staja znam zaboka sa skuterom ili pali gume , stunt bilo sta stavicemo kao uvodni video... enele slazem se : sta mislis da napravim poseban video projekata i ovih nasih motora
IGi-AeroX:
--- Citat: ziloryder - 01 Veljača, 2011, 10:56:35 ---Moze dobra ideja do bi bilo dobro ako neko moze nac tu i ako postoji video kako neko staja znam zaboka sa skuterom ili pali gume , stunt bilo sta stavicemo kao uvodni video... enele slazem se : sta mislis da napravim poseban video projekata i ovih nasih motora
--- Kraj citata ---
Evo od frenda f15 by KKT ..imas tu malo paljenja gume i tako ugl kratki video malo preobrazis maknes neke dijelove i dobro ispadne :icon_thumright:
Deny:
nesvrshena bitcharka
enel:
--- Citat: Miroslav Kamba - 01 Veljača, 2011, 00:49:57 ---Oni koji zele da im skuter bude na kalendaru nek se udostoje stavit sliku! Mislim ako je to problem,onda je svaki komentar suvisan!
--- Kraj citata ---
Zar ne pravimo ovde video :drunken_smilie:?
--- Citat: Deny - 01 Veljača, 2011, 12:35:23 ---http://img546.imageshack.us/img546/8158/dsc06060.jpg nesvrshena bitcharka
--- Kraj citata ---
Extra boja :icon_thumright:!!!
PS jel ovo slucajno ima vode u faru ::) il sam ja prohlupo :glasses9:
Ja sam za to da se napravi samo jedan video, stim da taj video sadrzi sto veci broj skutera sa foruma. Bolje po jedna slika od svakog skutera, al da ima vise razlicitih skutera. Ubaciti sve, od serijala skutera do onih sexy skutera iz projekata :icon_biggrin:. A izmedju ubaciti par kratkih snimaka kao sto je Igi predlozio.
foxer:
potpisujem :toothy10: ajomo kad ce taj video neki nestrpljiv sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju