Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Video nasih motora na forumu (sta kazete??)
Pupo:
Neznam je li video gotov, al imaš masu slika ovdje
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,43231.0.html
i u toj temi ima još link na temu od kalendara za pretprošlu godinu pa malo pbrati pažnju. U tim temama su sve forumski skuteri tako da ti je olakšan posao.
Gledam sad video, super je. Imaš par koji ti se ponavljaju al dobro sad, nije greda. Bilo bi dobro da dodaš neki jednostavni efekt kod prijelaza slika, fade il tako nešto. I svakako pročešljaj ove teme što su bile otvorene za kalendare.
Zaljepio sam temu, tako da stalno bude gore da se vidi. :icon_thumright:
IGi-AeroX:
Frende sori stzo smetam al zamjenio si mene i milku.. :icon_scratch:
tajfun:
ae evo i moji.ako se sjetim i runnera poslikam.
ovo je nekad bio polini evo tph i iza njega stalker:
Uploaded with ImageShack.us
a ovo je benelli 491/k2/malaguti f12 kvari ga volan ali jbg:
IGi-AeroX:
--- Citat: B.E.G.A - 29 Siječanj, 2011, 12:07:37 ---OK je video,ali punooo serijala,ako već predstavljamo naš forum onda to mora bit samo najbolje,od slika pa do skutera,ali OK,za prvi put i za ideju :icon_thumright:
@ IGi-Aerox - Šta će ti :frajer:
da uljepsas video.ljepo izgleda aprilia
--- Kraj citata ---
enel:
Iskreno, prebrzo smo ovo odradili :toothy11:
Tema je aktivna tek nekoliko dana i nije mnogo clanova jos vidjelo temu i nisu ubacili slike svojih ljubimaca.
Po meni, stavimo vremenski deadline, ko do tada stavi slike, stavi. Ako nas se puno prijavi, od svakog clana po 1 slika, ako nas bude manje po 2 slike i to je to :icon_biggrin:.
Moj prijedlog, jer ideja je dobra, a da bi sve dobro ispalo treba vremena i da se to sve lijepo isplanira, da se pokazu sve cari vog foruma :redface:
:laughing7:
Jest da je seriala al evo...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju