Općenito > Generalno o skuterima
što kupiti pomoć!!!!!!!!!
Trinad:
--- Citat: wonderkid - 30 Siječanj, 2011, 23:19:19 ---naso si losu usporedbu,prije golf 4 i novi pasat
--- Kraj citata ---
Da, imaš pravo :icon_thumright:
Drugo je da se dvoumiš između SR-ke, NRG-a, GPa1 i Runnera, ali ovako...
Uzmi u obzir da ti taj Kymco od 50ccm ima 120kg pa moš mislit kako ide, još ako i tebe ima.
Ne znam sad kolka je razlika u cijeni, jer ako nije velika mislim da se nemaš baš šta razmišljati, GP je po meni najljepša 50ica, a o kvaliteti, dosta je reći Piaggio :icon_thumright:
Imaš tu recenziju BetiWina :icon_thumright:
zoki003:
Moj glas B&w imam ga,jedina losa mana auspuh.Sto se tice ubrzanja i krajnje brzine vise nego zadovoljan.Veliki plus,ogroman prostor za kacigu,redoviti servis i nikad losih iskustava do sada presao sa njim 16 500 km.
gaso999:
evo da se ija dam u raspravu.
vozim derbija i jako sam zadovoljan s njim.
proguglo sam po netu za tog B&W i vidio ogroman spuh.
neznam kolika je razlika u cijeni ali ima za kupiti kod starih dilera starija godista novi skuter(po dogovoru).
na derbiju mozes raditi sve kao i na ostalim piagio agregatima a exterijer si moras dati malo maste a i nemoras jer je meni lijepo i ovakav.
ako te sta jos zanima slobodno pitaj.
EdoSP:
derbi,ako ne njega,onda uzmi nesto sa piaggio agregatom,kad te pukne volja za tuningom,opravdat ce ti se sto si uzo piaggio masinu
wonderkid:
--- Citat: EdoSP - 02 Veljača, 2011, 00:30:39 ---derbi,ako ne njega,onda uzmi nesto sa piaggio agregatom,kad te pukne volja za tuningom,opravdat ce ti se sto si uzo piaggio masinu
--- Kraj citata ---
glupost,razmisljanje djeteta
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju