Općenito > Generalno o skuterima
što kupiti pomoć!!!!!!!!!
wonderkid:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 27 Siječanj, 2011, 20:36:37 ---Pa naravno jbt :icon_tongue: vidit ćeš za par godina kad prodam runnera i za te novce koje dobijem kupim 5 nexusa 500 :laughing7:
--- Kraj citata ---
hahahhahahawhahahhahahahahbzahaha
Go-Go RUNNER:
:toothy11:
opijum:
Ja ti samo mogu napraviti kratku usporedbu runner vs rs 2006 god jer vozim oba skutera podjednako.(osim što je runner predviđen da se malo naturpija a sr cura više vozi tak da se to nedira)
Ali usporedba je dok je se bilo serijski osim skinutih blokada.
Vizualno mi je sr ljepši jer je žuto plavi i do sada sam vidio svega 1-2 komada takve boje, gilera je sivo crna ima ih pun K takvih.
Kontrolka mi je ljepša kod sr-a i lakše je onim dugmetom prebacivat podatke nego kod gilere gdje moraš 10 sec držat da ti prebaci e da ima i pretinac ispod sica koji stvarno koristi i onu kukicu kad ideš do trgovine pa možeš vezat vrečicu. Prednosti runera su jer mi je prostraniji i komotnije se osječam sa svojih 190, stabilniji je ne znam zbog čega, mislim da je do rezervoara jer je na nižem pa je težište niže. I definitivno udobniji i za vozača i za suvozača/cu na relacije veče od 20km. I kod sr-a mi se nesviđa kad tenkiram moram sići podići sic otvorititi poklopac rezervoara pa tenkirat. Ovak dam baji novce il mi on tenkira i zdravo ali to je več cjepidlačenje. Oba skutera su mi jednako draga i ne mogu reči ovaj je bolji a ovaj je lošiji.
Kamba:
--- Citat: opijum - 28 Siječanj, 2011, 17:14:23 --- lakše je onim dugmetom prebacivat podatke nego kod gilere gdje moraš 10 sec držat da ti prebaci e da ima i pretinac ispod sica
--- Kraj citata ---
...nije da ja cjepidlačim,al kod Runnera ili Energije moraš držat par sekundi samo kad resetiraš kilometražu...ovo ostalo samo klikneš...
..i eventualno kad šteluješ sat,a to je jednom godišnje... :icon_thumright:
skipper_2t:
ja bi uzeo derbi da iman para al mogu ti rec da je kymco strava pogotov taj zx50 iman san 10-ak motora i svakome je nesto stalno crkavalo jedino je kymco uvik vozia(vozi jos uvik),jedino mi se nekad gasia al to je to je zato sta bi ostaja bez goriva :laughing7:al ako imas mogocnosti uzmi derbia jer ide i izgleda strava
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju