Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuštanje vilica (svaka pomoc dobrodosla)
I.D.I.O.T.:
a? kaki saraf???? pa naravno da ce lupat
ma malo metra, mjere, milimetara, gore, dolje (od vrha na dolje i te stvari) kad bude krenuo radit skuzice... i nadam se dobro zategnut ;D
samo ne kuzim cemu to osim ako ne stavljas kristofolinija ili bicilndroBB pa ne zelis bit na zadnjem svako malo
inace na roxu su oke vilice takve kakve jesu stavis gusce ulje bice tvrde, stavis rjede bice mekse i to je sva mudrost
IGi-AeroX:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 26 Siječanj, 2011, 23:25:27 ---a? kaki saraf???? pa naravno da ce lupat
ma malo metra, mjere, milimetara, gore, dolje (od vrha na dolje i te stvari) kad bude krenuo radit skuzice... i nadam se dobro zategnut ;D
samo ne kuzim cemu to osim ako ne stavljas kristofolinija ili bicilndroBB pa ne zelis bit na zadnjem svako malo
inace na roxu su oke vilice takve kakve jesu stavis gusce ulje bice tvrde, stavis rjede bice mekse i to je sva mudrost
--- Kraj citata ---
imas neku preporuku koje ulje da stavim?
iso bi na gusce ulje
I.D.I.O.T.:
pa marka i nije bitna ja stavljam Motulovo jer ga imam u vecoj kolicini u radioni
ugl se uljeva 10w ali ako zelis tvrde uzmi 15w i stavi tocno koliko (ide da nebi imala praznog hoda ako fali ili propisala na semeringu ako je prepunjena)
IGi-AeroX:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 27 Siječanj, 2011, 15:54:15 ---pa marka i nije bitna ja stavljam Motulovo jer ga imam u vecoj kolicini u radioni
ugl se uljeva 10w ali ako zelis tvrde uzmi 15w i stavi tocno koliko (ide da nebi imala praznog hoda ako fali ili propisala na semeringu ako je prepunjena)
--- Kraj citata ---
znaci15w.. to bi tata morao imat u radioni..falaa :))
ivanm:
fork oil 15-20W
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju