Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>
RS 2000:
upravo počeo polagat,nadam se da ću dobit A do tada... pa se i ja bilježim... vidimo se :icon_thumright: :icon_thumright:
Marino1907:
--- Citat: SPecial - 09 Veljača, 2011, 00:08:43 ---
Nadam se da ovo ne ide meni.
A sto se barbe Marinota tice,svaka mu cast,i drago mi je sto ce nam doci.
--- Kraj citata ---
He,he ovo barba nije loše :icon_thumright:Eto nadam se da će sve bit kako treba i da se vidimo.Isto tako volio bi da se javi ekipa iz Crikvenice pa da idemo zajedno sa Tifona ko i prošle godine,naravno ako ima ko sa Krka da je zainteresiran neka se slobodno javi pa svi zajedno polako za Rijeku i dalje po planu.
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Ive_MHR - 10 Veljača, 2011, 22:06:42 ---ako sta ne iskrsne ocu, a ko je taj :toothy9:
--- Kraj citata ---
Robert Zuber :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
weston :)
RS 2000:
--- Citat: Marino1907 - 10 Veljača, 2011, 22:49:54 ---He,he ovo barba nije loše :icon_thumright:Eto nadam se da će sve bit kako treba i da se vidimo.Isto tako volio bi da se javi ekipa iz Crikvenice pa da idemo zajedno sa Tifona ko i prošle godine,naravno ako ima ko sa Krka da je zainteresiran neka se slobodno javi pa svi zajedno polako za Rijeku i dalje po planu.
--- Kraj citata ---
ja sam iz novog,ja ti se javim ako niš da zajedno prduckamo do tamo :toothy12:
Ive_MHR:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Veljača, 2011, 23:04:39 ---Robert Zuber :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
weston :)
--- Kraj citata ---
ALO BRATE CIGANE ME PRATE :toothy12: :toothy12:
di mi nades minareli ludaka :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju