Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
<<<<< Rijeka Otvaranje sezone FOTKE + VIDEO 8.str !!! >>>>
cosa_wp:
--- Citat: Ive_MHR - 06 Ožujak, 2011, 14:16:11 ---po tvojim postovima i razmisljanju stariji od tebe, i nemoj previse palamuditi i srat...nisi bio ko ni ja, i stoga suti
--- Kraj citata ---
a cuj ako i jesi stariji ne ulazim u to nemaš pravo nikog vrijeđati i opet si vrlo nekulturan i koliko god se pokušavao spustiti nikako ne mogu doći do tvoje razine ja sam samo komentirao da ono što je dečko napravio u videu nije niti malo pametno, i a to kako on vozi to ne znam i vjerojatno vozi odlično samo ono nije pametno ne vidim gdje si se ti tu našao prozvanim i odakle ti palo na pamet da tu pametuješ a nitko te nije dirao :love4:
edo haker:
opet cu rec.... da u profilu godine moraju postat MUST HAVE!!!
nek malo moderatori porade na tome jer fkt sranje svake teme nije oke...
citam citam i dodjem moj je tata stariji od tvog tate ... daj mlm te
a to kak ko vozi ... njegova osobna stvar... koliko ce on zivit opet negova osobna stvar.. nevjerujem da ima 12 godina i vozi bb172 .. tak da.. valjda je vozio nes prije...
a to sto se tvoj derbi nece pomaknut s mjesta :-P ostavit cemo za drugu priliku :-D (sala) i dajte spustite tenzije :-D
CVAJO RULA!!
EDIT : CVAJO AC RULA :-d HAHAH
cosa_wp:
--- Citat: edo haker - 06 Ožujak, 2011, 14:25:09 ---opet cu rec.... da u profilu godine moraju postat MUST HAVE!!!
nek malo moderatori porade na tome jer fkt sranje svake teme nije oke...
citam citam i dodjem moj je tata stariji od tvog tate ... daj mlm te
a to kak ko vozi ... njegova osobna stvar... koliko ce on zivit opet negova osobna stvar.. nevjerujem da ima 12 godina i vozi bb172 .. tak da.. valjda je vozio nes prije...
a to sto se tvoj derbi nece pomaknut s mjesta :-P ostavit cemo za drugu priliku :-D (sala) i dajte spustite tenzije :-D
CVAJO RULA!!
--- Kraj citata ---
koji crnjak eeeeeeeeeee kako si mi spustio daj molim te izmjeni post jooooj e sav sam ono totalno otišao vidim da se viš ni ne smije komentirati na ovo forumu moje mišljenje je da mu onaj potez nije ni malo pametan a zašto ste se vi svi zakačili za to ja stvarno ne vidim ispričavam se što sam komentirao u ovoj temi my bad srrry :'( :'( :'(
ne smijem ni voziti derbia nemam godina, a derbi ni nije moj zapravo je od susjeda samo nemoj nikome reći psssssssst
Ive_MHR:
jer sam bio na tim meetovima dok si ti drko k u skoli 8)
edo haker:
s tobom se fkt nea smisla natjecat oko komentara jer krivo citas sto sam napisao :-D
niko nije spomenuo tvoje godine a za derbi sam se nasalio ...
enivej de ba odna ćevape :-D i popi pifce za zifce :-D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju