Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje moto sezone u Osijeku/MK Scooter Base
pralas:
4.pralas(ako polozim i slozim skuter,iako sumljam da ce biti do tada)
Kamba:
--- Citat: ivan pralas - 27 Siječanj, 2011, 19:40:02 ---4.pralas(ako polozim i slozim skuter,iako sumljam da ce biti do tada)
--- Kraj citata ---
..nemoj sumljat.....(sumnjat) :jerk: :jerk:
..ja i moja ekipa iz Valpova dolazimo....vjerovatno nas još petoro ili barem četvero... :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Siječanj, 2011, 19:42:26 ---..nemoj sumljat.....(sumnjat) :jerk: :jerk:
..ja i moja ekipa iz Valpova dolazimo....vjerovatno nas još petoro ili barem četvero... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ma kada gledas sada je 2mj. koliko god se daleko cinio 3mj,to ce proletiti samo tako...treba uzeti u obzir da cu skut upaliti tek za 3 tjedna,treba plastike sloziti,gumu zadnju promjeniti jer sa onom cu poginuti cim izadem i jos felge farbati...tj. ima dosta posla i ne zuri mi se nigdje,hocu sve lijepo sloziti da bude tip top...sad je trenutno blok rastavljen jer ide na preradu i blok i cilindar...a di je jos polaganje vozacke :drunken_smilie: mislim polozim ja to za 2 tjedna ali nema sanse da sve to napravim do sredine 3mj...
ima vremena bit ce voznji :icon_thumright:
Kamba:
..dobro,u svakom slučaju s motorom ili bez motora prisustvovat češ događanju...ja te vozam ako ne bude imao tko drugi... :icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Miroslav Kamba - 27 Siječanj, 2011, 19:54:20 ---..dobro,u svakom slučaju s motorol ili beu motora prisustvovat češ događanju...ja te vozam ako ne bude imao tko drugi... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
care nema problema :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju