Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje moto sezone u Osijeku/MK Scooter Base
mario_f15:
--- Citat: mhr-team - 13 Ožujak, 2011, 20:20:29 ---jopa je najveći GOSPODIN ROĐAK na forumu, cigan je ko i mi svi, ali ima poštovanja... svaki put pozdravi i trudi se objasnit i dokazat da je to on iako ja nekad znam bit naporan (možda) ali momak ništa ne zamjeri... jopa cigane živio mi 100 godina i skupljo željezo i stare akumulatore :occasion14:
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang:
oduvijek sam znao da je jopa kralj :love7:
jopa:
--- Citat: mhr-team - 13 Ožujak, 2011, 20:20:29 ---jopa je najveći GOSPODIN ROĐAK na forumu, cigan je ko i mi svi, ali ima poštovanja... svaki put pozdravi i trudi se objasnit i dokazat da je to on iako ja nekad znam bit naporan (možda) ali momak ništa ne zamjeri... jopa cigane živio mi 100 godina i skupljo željezo i stare akumulatore :occasion14:
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ciganeeeee taj dan(noć) skoro sam osobnu izvadio da ti dokazem da sam to ja :toothy12: :toothy12: :toothy12: aaaaaaaaa jesi se ubio :laughing3:
CoK:
--- Citat: jopa - 13 Ožujak, 2011, 20:14:42 ---jedino ak ce se neka teta vrtit oko mene
--- Kraj citata ---
ma ja
doslovno
mario_f15:
--- Citat: CoK - 13 Ožujak, 2011, 20:35:15 ---ma ja
doslovno
--- Kraj citata ---
:laughing3: :laughing3: :laughing3: :toothy12:
bosnian?
mhr-team:
--- Citat: jopa - 13 Ožujak, 2011, 20:26:41 ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: ciganeeeee taj dan(noć) skoro sam osobnu izvadio da ti dokazem da sam to ja :toothy12: :toothy12: :toothy12: aaaaaaaaa jesi se ubio :laughing3:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
u tome i je tvoja veličina,... to je ko ono... "potrčao je u susret tramvaju - tramvaj ga nije prepoznao"... tako i ja... bio sam UBIVEN, ali ti nisi ništa zamjerio.. i na kraju si mi dokazo da si to ti... svaka čast brate :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju