Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje moto sezone u Osijeku/MK Scooter Base
efz:
--- Citat: animatrix - 12 Ožujak, 2011, 20:36:34 ---vamo ima slika ako se moze vidit
http://www.facebook.com/album.php?id=1136191932&aid=101689
--- Kraj citata ---
kad je klopa u pitanju prvi je u redu, sigurno je i grabio najvise puta, odmah mi naviru sijecanja iz Broda ;D
slika 36 i 37
cosa_wp:
--- Citat: gumi46 - 12 Ožujak, 2011, 20:44:50 ---FILMOVI,SLIKE SUTRA,a sad na spavanjac decki odlicno je bilo samo sto je sjeba*** lokacija bila za pasulj al mi se svidjelo kad je soldic stiso ninju u čepinu u onoj ulici svaka čast deckima iz broda ;) !!! btw svaka čast svima ak imate zamjerke recite ipak nam je ovo prva organizacija!!! :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
lokacija je bila odlična, originalna svaka čast na ideji samo što se mnogima nije svidjelo u svakom slučaju za prvi put 5+
mario_f15:
--- Citat: efz - 12 Ožujak, 2011, 20:58:12 ---kad je klopa u pitanju prvi je u redu, sigurno je i grabio najvise puta, odmah mi naviru sijecanja iz Broda ;D
slika 36 i 37
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang:
cosa_wp:
--- Citat: efz - 12 Ožujak, 2011, 20:58:12 ---kad je klopa u pitanju prvi je u redu, sigurno je i grabio najvise puta, odmah mi naviru sijecanja iz Broda ;D
slika 36 i 37
--- Kraj citata ---
a ja saam danas shvatio odakle nastali prizori wc-a iz Broda
jopa:
--- Citat: igor.sb - 12 Ožujak, 2011, 20:02:38 ---pasulj je bio amerika, isplatio se put do džungle, da znam hrca zaprasio si nas autom, namjerno si nabio gas kad si nas prosao, da znam, to :icon_thumright: :toothy11:
jopa :-*
--- Kraj citata ---
:-[ :-[ :-[ :-* :-* :-* :-* hahaaha cekaj da hrca napiše sam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju