Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje moto sezone u Osijeku/MK Scooter Base
RaspaNRG:
--- Citat: animatrix - 06 Ožujak, 2011, 22:00:06 ---jbg decki.. meni danas matica variomata provrtila, frendu prolupao variomat na batini, raspi dekl nije gotov, trojici frendova batine na sklapanju, 2 skutera nisu jos regana.. ma kaos
--- Kraj citata ---
takoo da molimo glavnog i odgovornog ako je ikako moguce pomjeranje termina za tjedana dana :notworthy:
gumi46:
12.3 u 12h vidimo se!
RaspaNRG:
--- Citat: gumi46 - 06 Ožujak, 2011, 22:17:57 ---19.3 u 12sati na klupicama kod hotela osijek pocinje OKUPLJANJE!!!!eto;) pa se vidimo
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy:
gumi46:
Nazalost jutros sam saznao da 19.3 ja idem u BIH,i pola nas nemoze....ostaje 12.3 ipak! znaci 12.3 u 12h na klupicama kod hotela osijek!
bebesr180:
raspa ako ti treba dekl posudim ti ja imam od powera dekl...tako da mozes ici nas par planira ici isto pa mozemo zajedno a ovi sto slazu mogu slozit i meni je jos radilica van motora i danas idem po lezajeve i semeringe pa da to sredim do subote i da idem prem da necu imat ni ozicenje na motoru al sta ce mi svijetla i zmigavci :P tablica vozacka i kaciga i to je to :DD :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju