Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Otvorenje moto sezone u Osijeku/MK Scooter Base
Kamba:
--- Citat: cosa_wp - 02 Ožujak, 2011, 12:18:46 ---o kojoj ti prognozi pricas stvarno si šašav pa oni ne znaju kakvo je vrijeme bilo jučer a kamoli kakvo će biti za 10 dana! :jerk: :jerk: :notworthy: :notworthy:
--- Kraj citata ---
...koju ti gledaš....RTL-ovci pojma nemaju...samo HRT.....vidit čemo jebiga...zato se i zove prognoza.... :dontknow:
cosa_wp:
--- Citat: Miroslav Kamba - 02 Ožujak, 2011, 12:46:23 ---
...koju ti gledaš....RTL-ovci pojma nemaju...samo HRT.....vidit čemo jebiga...zato se i zove prognoza.... :dontknow:
--- Kraj citata ---
sve je to isto o cemu ti pricas ajde stavi ovdje prognozu da vidim gdje to pise da ce biti dobro vrijeme nema šanse da se proljepša za 10 dana jer sam gledao tjednu i u utorak u osijeku -8 do +1
gumi46:
za prognozu nebojte se ako bude do 10 ovako onda se odgadja 7 dana znaci ako bude slucajno ovako vrijeme odgadja se za 19.3 =)
cosa_wp:
--- Citat: gumi46 - 02 Ožujak, 2011, 13:40:27 ---za prognozu nebojte se ako bude do 10 ovako onda se odgadja 7 dana znaci ako bude slucajno ovako vrijeme odgadja se za 19.3 =)
--- Kraj citata ---
pa da to sam i mislio tjedan dana kasnije i toe to!
Kamba:
--- Citat: cosa_wp - 02 Ožujak, 2011, 12:57:21 ---sve je to isto o cemu ti pricas ajde stavi ovdje prognozu da vidim gdje to pise da ce biti dobro vrijeme nema šanse da se proljepša za 10 dana jer sam gledao tjednu i u utorak u osijeku -8 do +1
--- Kraj citata ---
..ajd neču se raspravljat u temi s tobom o prognozi.... ::) ::)
...jebe mi se za vrijeme,ak se bude moglo doć ja dolazim... :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju